Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór,
Mam problem z przesyłką allegro one box, pierwszy i ostatni raz skorzystałem z tej formy dostawy.
Skusiłem się na tą dostawę bo podobno miała być jeszcze tego samego dnia nawet miałem opcję zaznaczenia dostawa "dzisiaj" (05.08.2025) już pomijam ten fakt, że przesyłka miała być wczoraj a dzisiaj widzę status wydano do doręczenia o 6:46 i do tej pory przesyłka nie dotarła do paczkomatu One box.
Proszę o weryfikację tematu
Numer przesyłki A002IBARE6
Numer zamówienia 9f98e8a0-71d0-11f0-b004-0b2fad8abbef @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@misiaks94 Wyjaśniam sprawę.
Bardzo dziękuję za reakcję, w takim razie czekam na jakąś informację.
Pozdrawiam,
Dobry wieczór,
Nie wiem czy to Pani sprawka ale właśnie dostałem powiadomienie, że przesyłka już w One boxie gotowa do odbioru.
W tej sytuacji chyba można zamknąć temat.
Dziękuję za podjęcie tematu :), spokojnej nocy.
Po pierwsze One Box i Paczkomat to dwa różne maszyny paczkowe. One Box to maszyna Allegro, a Paczkomat zaś Inpostu. Oba wyrazy to zastrzeżone nazwy własne.
Po drugie, usługa Allegro One, dostawa w tym samym dniu, ma regulaminowy termin doręczenia do dwóch dni roboczych. Natomiast usługa doręczenia na drugi dzień, ma regulaminowy termin doręczenia do trzech dni roboczych. Tak więc twoja przesyłka dotarła w terminie.
@misiaks94 Tak- właśnie miałam pisać, że paczka jest już w automacie 😉
Miłego dnia!