Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
SPRAWA 1
Jestem przedsiębiorcą, mam konto firmowe, mam wpisane dane do FV, mam przyznany limit środków do zakupów z odroczoną na 60 dni płatnością.
Niestety nie jest dostępna forma płatności związana z odroczeniem płatności na 60 dni.
Zostaje wyświetlony komunikat:
Wybrane dane do faktury nie pozwalają na zakup z Allegro Pay Business.
W sekcji dotyczącej faktury wybierz te, które posiadają oznaczenie "60 dni na spłatę"
po 2h walki poddaje się.
SPRAWA 2
Przy próbie wybrania opłaty za zakupy na rok za 59 zł i tak system nalicza mi płatności "każdą osobno".
@alamat Jeśli chodzi o fakturę, wybierz w koszyku dane zgodne z tymi, które są podane w usawieniach Twojego firmowego konta Allegro.
W przypadku drugiego problemu opisz dokładnie, w którym momecie pojawia się ten problem i szczegółowo czego dotyczy. Bo jeżeli usługi Allegro Smart! to sprawdziłam, że ją wykupiłeś 9 grudnia na miesiąc.
też mam ten problem
jak to rozwiązać ?
cały czas mam komunikat ;
"Zaznacz zakup na fakturę z oznaczeniem "60 dni na spłatę"
Posiadam Allegro Pay Business
mimo to w opcjach płatności mam informacje
Allegro Pay bisiness niedostępne
po kliknięciu w niebieskie podświetlenie "dlaczego"
mam taki komunikat
cały czas mam komunikat ; "Zaznacz zakup na fakturę z oznaczeniem "60 dni na spłatę"
co z tym zrobić ?
A zakup spełnia warunki?
@alamat @ForCarSerwis konsultuję wasze zgłoszenia. Wrócę z odpowiedzią, jak tylko uzyskam więcej informacji. 🙂
@alamat @ForCarSerwis w imieniu Wiktorii, przybywam do Was z wyjaśnieniem, że usługa Allegro Pay Business jest dostępna w zakupach na dane firmy, dla której została włączona, dlatego w formularzu dostawy i płatności kliknijcie proszę w 'Zmień dane" w sekcji dotyczącej faktury. Następnie wybierzcie pierwszy z adresów, z etykietą "60 dni na spłatę" i wówczas problem powinien zniknąć.
Podpinam się,
Zrobiłem tak jak polecono. Zniknęła informacja o fakturze na 60 dni, ale produkt dalej nie może być zakupiony przez ofertę 60 dni. Wyskakuje informacja, że produkt w przedsprzedaży "tutaj nazwa" nie może być opłacony tą opcją, POMIMO że jest oznaczony zakupem 60 dni.
I tak jest z KAŻDYM produktem w PRZEDSPRZEDAŻY.
@SklepKPZK Cześć, czy mogę Cię prosić o numer tej konkretnej oferty?