Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam chciałam opłacić dziś mój zakup wirtualną kartą Visa tremendous córki po wielokrotnych próbach i oczywiście wystarczających środkach na koncie mój zakup nadal widnieje jako nieopłacony
Dlaczego tak jest ?
Limit, przypisana do konta? wyczyść przeglądarkę.
Ta karta nie ma limitu bo to wirtualną kartą Visa do wypłat nagród za wypełnianie ankiet a przeglądarkę zawsze czyszczę i próbuje ponownie
A może wyczyścić te zamówienia które się nie powiodły a zakupić je jeszcze raz ?
A czy robił Pan kiedyś zakupy wirtualną kartą Visa ? Ja mam w banku tremendous bo tylko na tą kartę mogę robić wypłaty
Cześć, @Client:98903693. Otrzymałam informację, że występował problem z autoryzacją po stronie banku. Proszę, odepnij kartę od swojego konta Allegro i spróbuj ponownie dokończyć płatność, wpisując ręcznie dane karty w formularzu dostawy i płatności.
To jest karta wirtualną do nagród i jeśli ją odepnę to nie wiem czy nie będzie problemu
Ps. W portfelu karta ma inny numer a już na stronie internetowej gdzie ja widzę inny
Może podaje niewłaściwy bo pierwszy raz chciałam za pomocą tej metody zrobić u Państwa zakupy
@Client:98903693, spróbuj sfinalizować zakup po aktualizacji danych karty. Daj znać, jeśli to rozwiązanie nie przyniesie oczekiwanego rezultatu.