anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z zakupem na raty

adam12134
#2 Obserwator#

Witam w dniu dzisiejszym zakupiłem na raty produkt lidlomix z mojego konta allegro,sprawa dotyczy sytuacji iż zamówienie jest z mojego konta allegro natomiast wniosek o raty poprzez payu został sporządony na dane mojej narzeczonej gdzie został rozpatrzony pozytywnie,umowa została podpisana kodem sms wpłata potwierdzajaca tożsamość mojej narzeczonej została potwierdzona przelewem przez bank mBank i do tej pory nieotrzymałem potwierdzenia płatności oraz zakupu,ponadto nie widze w zakładce kupione przedmiotu który został kupiony ratalnie a umowa została podpisana. Produkt dalej pozostaje w koszyku. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Nie wiem czy to się tak uda, konto twoje wniosek na narzeczoną, ale zakup pojawia się w zakładce "Moje zakupy" jak środki trafią do sprzedającego i jest on nadal dostępny.

oznacz moderatorów

adam12134
#2 Obserwator#

Umowa o raty już zaakceptowana, wydaje mi się że to nie o to chodzi. Problem jest taki że przedmiot dalej pozostaje w koszyku. Braliśmy już łóżko na raty i zakup od razu trafiał do zakładki "Moje zakupy"

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To wówczas jak napisałem środki muszą trafić do sprzedającego i towar musi być nadal dostępny w takiej samej ofercie jak w czasie wypełniania wniosku o raty, poczekaj do Poniedziałku.

oznacz moderatorów