Witam. Kika razy kupowałem przez Allegro Pay, wszystkie spłaty spłacone, środki na zakupy 4200. Ikona Allegro Pay na stronie głównej jest, lecz podczas zamówienia nie mam możliwości wyboru Allegro Pay.
Pozdrawiam
@Anielica811 @krzyskg @rashood @StuartMalutki @RobWaw75 @nielegal995 @michasx998 problem nie powinien już występować. Sprawdziliśmy Wasze płatności i zakończyły się pomyślnie w okolicach godziny 18:00. Przepraszamy za problemy i dziękujemy za Waszą cierpliwość!
Nie mogę zapłacić, czekam czekam i wyskakuje że nie opłacony żeby sprawdzić później .. poczekałem chwilę i nadal nic
@Client:46662308 w zamówieniu nr. 01a63201-59e3-11ec-9900-05bb72656170 płatność z Allegro Pay ma już status zakończona. Mieliśmy dzisiaj problemy to może powodować opóźnienia w księgowaniu płatności.
Witam dokonałem zakupu kilku przedmiotów od 3 sprzedających za pośrednictwem Allegro Pay. Jest to juz mój chyba z 8 raz jak wybiera ta formę płatności i dzisiaj zaliczyłem zonka zawsze wszystko w kilka sekund i było zapłacone dzisiaj strasznie długo mielilo po czym wyskoczył komunikat o problemie z zapłatą. W aplikacji ciągle wisi Status płatność w toku na maila info ze kupiłem co jest grane ?? Mam anulować zakup każdy czy czekać bo to jakiś blad
Cały czas dzisiaj piszą o problemach z Pay.
Mam to samo i nie wiem co robić
Cale szczęście juz mi rozliczyło jak pisałem posta. Widać system nie wyrabia tyle transakcji wszyscy siedzą i kupują xd zaraz serwery allegro padną
@DJEpizod Allegro Pay ma dziś problemy techniczne, więc prosi o cierpliwość.
Szkoda ze takie info nie pojawia sie przy płatności ze maja problemy i wszystko idzie wolniej
@DJEpizod @malgoszcz71 dziekuję za Wasze zgłoszenia! Wcześniejsze problemy z Allegro Pay mogą powodować opóźnienia w księgowaniu płatności, dlatego prosimy nie ponawiać płatności tylko poczekać.
Dokonalam dzis zakupu za ponad 300 zl na allegro pay i jak nigdy platnosc w toku. Czy ktos tak mial?
@malgoszcz71 Wiele osób tak ma. Allegro Pay się zawiesiło 🙂
@malgoszcz71 płatność ma już status "zakończona" 🙂
Przepraszamy za problemy, mieliśmy dziś awarię i dlatego mogą jeszcze występować opóźnienia.
Pieniądze po zaznaczeniu płatności przez Allegro Pay nie trafiają do sprzedawcy. Zakup widnieje jako nieopłacony.
Myślałem, że to jednorazowy przypadek ale dokonałem kilku płatności i z żadnej nie trafił przelew na konto sprzedawcy. Z puli Allegro Pay także nie ubyło pieniędzy. Co się dziś dzieje?
@krajczy mieliśmy problemy z płatnością Allegro Pay, które mogą powodować opóźnienia w księgowaniu płatności. Przepraszam za problemy! Twoja płatność do zamówienia nr. ef21bc21-59de-11ec-8b88-59068a4c88a6 ma już status "zakończona".
Hej. Od dwóch tygodni conajmniej nie mam możliwości płacenia allegro Pay. Wszystko dawno spłaciłam, zawsze w terminie. Dostałam nawet opcje zwiększenia limitu a płacić dalej nie mogę.
@kkkcelyna, czy Twój problem pojawia się po wyczyszczeniu ciasteczek i zmianie przeglądarki? Na czym dokładnie polega brak możliwości zapłaty metodą Allegro Pay? Nie widzisz tej opcji?
@Rekin_85 nie widzisz tej metody płatności, ponieważ na Twoje konto zostały nałożone ograniczenia. Aby to wyjaśnić, skontaktuj się proszę z naszym Działem bezpieczeństwa pisząć przez ten formularz.