Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kika razy kupowałem przez Allegro Pay, wszystkie spłaty spłacone, środki na zakupy 4200. Ikona Allegro Pay na stronie głównej jest, lecz podczas zamówienia nie mam możliwości wyboru Allegro Pay.
Pozdrawiam
@crysteck Być może były jakieś opóźnienia w spłatach poprzednich rat?
Żadnych opóźnień, wszystko spłacone na czas.
Sporo podobnych zgłoszeń. Widocznie w niektórych sytuacjach Allegro Pay blokuje czasowo kolejne zakupy. Skorzystaj z rat PayU.
Nie koniecznie osoby z rodziny mają pełne limity płacone zawsze na czas i też nie mają możliwości zakupu pay . Rano było coś info o banku może coś pozmieniali
Witam mam to samo wszsytko płacone na czas środki dostępne a przy wyborze zakupu usługi nie ma .
Może próbujesz kupić coś czego w ten sposób się nie da.https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/allegro-pay/kiedy-nie-skorzystasz-z-allegro-pay-MMWO6jr04Sg
Już to sprawdzałem.
Zapytajmy, może widzą coś czego nie wiemy: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@crysteck Cześć. Czy wartość zakupu jest wyższa niż 30 złotych? Prześlij mi proszę zrzut ekranu
Problem jest po stronie allegro mi przed chwilą wyskoczyła opcja zapłacenia allegro pay ale płatność nie przeszła i tak wszystko spełnia warunki płatności.
@Client:49902112 Poszukaj w umowie kredytowej numeru konta do spłaty przed terminem i zrób zwykły przelew, inaczej Allegro Pay naliczy Ci odsetki. Wcześniej wyczyść lub zmień przeglądarkę, albo odinstaluj i zainstaluj aplikację.
ja wlasnie tez mam problem splacilam raty ,kase pobralo ,a raty nadal widnieja jako niesplacone ,meila ze splata tez nie dostalam a zawsze bylo to automatycznie .
@Client:36294100 Cześć. Wyślij nam proszę potwierdzenie przelewu przez ten formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=c2f4a079-47f6-4949-a174-a496fe1b1805&subjectId=aff65b40-b...
wyslane @ko_alka
Oni maja problemy techniczne rano oplacilam raty i po 6 godzinach wskoczyly dopiero
@Client:49902112 Cześć. Zaktualizuj proszę aplikację Allegro i daj znać, czy po aktualizacji problem wciąż występuje.
Witam, dlaczego nie mogę kupić przedmiotów poprzez allegro pay, mam aktywowana usługę A przedmioty są dostępne poprzez Allegro pay, jednak jak przechodzę do podsumowania to nie mogę zapłacić poprzez Allegro Pay
Witam,
przy zakupie przedmiotu wybrałem opcję zapłać z AllegroPay (mam aktywny i wystarczający limit) ale po potwierdzeniu SMS pokazał się komunikat, że płatność nie przeszła. W zakładce moich zakupów jest informacja, że mam nieopłacony zakup i mam opłacić ponownie. Nie ma jednak już opcji Allegro Pay - są wszystkie inne.
Jestem zainteresowany zakupem tylko przez Allegro Pay, proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Pozdrawiam