anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Produkt który zakupiłem został uznany jak niebezpieczny i nielegalny

bobson915
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czuję się oszukany i domagam się zwrotu należności od sprzedawcy za produkt który został uznany za nielegalny i niebezpieczny . Gdybym rzęs zakupem wiedział o tym to niezakupił bym i tu moje pytanie czy mam prawo domagać się zwrotu należności od sprzedawcy dodam że minęły 2 miesiące od zakupu i ten produkt kompletnie nie podziałał na moja kontuzje barku co więcej pogorszyło mi się. Z góry dziękuję za odpowiedź 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Dostałeś maila / informację od allegro że produkt jest nielegalny i niebezpieczny? @bobson915 

oznacz moderatorów

bobson915
#7 Wielbiciel

Tak

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@bobson915 otwórz dyskusję zaczekaj na wyjaśnienie sprzedawcy , może to być wyssana z palca banialuka .

@az1rael przerabiałem to już kilkakrotnie , nawet i wątki tu były , allegro w żaden sposób nie weryfikuje zgłoszeń w SG , z buta usuwa produkt z katalogu i wysyła klientom info .

oznacz moderatorów

bobson915
#7 Wielbiciel

Sprzedawca mi piszę tylko regułki że strony o pozwoleniach żadnych konkretow

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@bobson915 dziękuję. Widzę, że sprzedawca zaproponował Ci zwrot środków i poprosił o zwrot tego produktu, ale Ty zakończyłeś dyskusję jako rozwiązaną, więc czego dokładnie od nas oczekujesz? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

OJ też pamiętam temat @mdrogeria jak Allegro pomyliło dwie substancje o podobnych nazwach i też takiego cyrku narobiło. Nie zdziwiłabym się jakby sytuacja była podobna. Spytaj zwyczajnie sprzedawcę o co chodzi? Ewentualnie sprawdź skład. Jeśli to coś z etykiety. 

_HolaOla_

@bobson915 podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ta sprawa. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bobson915
#7 Wielbiciel

fe955e80-270f-11f0-b1ae-9530e4b59c75

oznacz moderatorów