Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ tak jakby mam ukryte spłaty rat .trochę to dziwnie wygląda .
stare tak jak by są ukryte a bieżące mogę opłacić z zakupów z dzisiaj .
data na 11 września . ta zielona kreska pokazuje zaległość a się gdzieś zawieruszyły w systemie ,,najbliższe spłaty,,
@rudzielec10824 Może po prostu zakupy, "które się zawieruszyły", są spłacone zgodnie z harmonogramem tzn. ostatnia spłata jest uregulowana, a kolejna nie jest jeszcze wymagana?
w rozliczeniu nad tą zieloną kreską pokazuje do spłaty / pozostało i nie ma opisu przyjęcia płatności . to jest piąta rata która nie jest widoczna , czwarta przyjęta i nie rozliczona od 23 sierpnia , Chciałabym to spłacić i nie ma opcji .bo właśnie zapłaciłam dwie dziś kupione , została trzecia kwota na sumę 103,12 jak ją spłacę to NAJBLIŻSZE SPŁATY BĘDĄ PUSTE . a to jest podzielone na dwie raty . gdzie ta opcja spłaty wcześniejszej
bajer i tyle w temacie czatbot podaje jakieś bzdury . nie można wcześniej spłacić zaległej raty dopiero jak się wypełni te 30 dni czekania , spłać teraz,, i podziel na raty . spłać resztę gdzieś wcięło.