Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej. Spłacałam właśnie blikiem kilka transakcji. I wszystkie poszły pięknie oprócz jednej. Jest na szaro i trwa cały czas od mniej więcej 30 min rozliczanie. Zrobilam oczywiście zgłoszenie ale martwi mnie to bo pieniądze oczywiście poszły. Czy miał ktoś już taki przypadek?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ hop hop może ktoś pomóc i zaradzić coś? 🙂
@Client:101860483 hej, hej! Nie mam dostępu do Twojego Panelu Allegro Pay, więc muszę poprosić Cię o cierpliwość, odpowiedź otrzymasz w zgłoszeniu e-mailowym. Dodam tylko, że jeśli wpłata się nie zaksięguje, to wróci na konto bankowe.
Dziękuję za informację. Jeśli nie będzie opcji ze wpłata się zaksięguje a pieniądze wrócą na konto to co w takim przypadku z terminem spłaty? Termin mam do dzisiaj
@Client:101860483 termin na spłatę nie zostanie przedłużony, ale odsetki za opóźnienie nie są naliczane od razu. W takiej sytuacji możesz albo dla pewności ponowić płatność (wówczas jedna, zdublowana, wróci na konto) albo poczekać na odpowiedź w zgłoszeniu i dopiero wtedy podjąć działanie.