Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dzisiaj niemal każdy kupujący może wnioskować o aktywację Allegro Pay.
Ta forma płatności pozwala cieszyć się z zakupów bez natychmiastowego obciążenia Twojego budżetu. Kupujesz dzisiaj, a płacisz za 30 dni lub w mniejszych ratach przez kilka miesięcy.
Klienci chętnie korzystają z Allegro Pay i oceniają tę metodę finansowania zakupu bardzo wysoko. Jeśli Ty jeszcze jej nie znasz, zapoznaj się ze szczegółami dostępnymi na stronie informacyjnej.
Pamiętaj, że wniosek o uruchomienie Allegro Pay wypełnisz, jeśli:
Witam
Mam problem z Allegro Pay, wypełniając wniosek błędnie wpisałem nr tel. i nie mogę teraz aktywować konta. Można to jakoś zresetować?
Proszę o odp.
Pozdrawiam [edycja]
dzięki za info
pozdro4you
niestety aktywacja AP nie dziala prawidlowo
nie mozna aktywowac jezeli metoda autoryzacji odbywa sie przez aplikacje banku
dziala jedynie autoryzacja przez sms, kiedy to zglosicie do kontomatika ?
Po aktywacji Allegro Pay straciłam możliwość korzystania z mojego limitu w ramach raty zero od.Nowa. Czy po deaktywacji Allegro Pay bedę miała ponowny dostęp do usługi. Przy aktywacji Allegro Pay nie zostałam poinformowana że nie będe miała dostepu do mojego limitu w banku?
@gosia_jd Rezygnujemy z usługi umożliwiającej opłacenie zakupu przez Raty Od.Nowa. Od 1 stycznia 2022 ta opcja zapłaty w ogóle nie będzie dostępna w Allegro.
Spłaciłam większą część kwoty przed terminem i niestety zabrakło mi 76 zł do spłaty całości, nie dam rady jej uregulować w terminie do 17 grudnia. Jakie sa odsetki? Nigdzie nie ma żadnej informacji o wysokości naliczanych odsetek za zwloke dlatego jestem zmuszona zapytać na tym forum. Albo czy jest mozliwość odroczenia tej reszty spłaty do po świetach lub w nowym roku.
@merlinka69 Prosimy o kontakt w tej sprawie przez formularz.
Witam.
Czy kwota aby została rozłożona na raty po zakupie w allegro pay musi wynieść 300zł za dany towar bez opłaty za przesyłkę czy to liczone jest razem z przesyłką. Chciałbym zakupić towar ,ale jego cena jest 299zł i nie wiem czy przy doliczeniu opłaty za wysyłkę będzie to rozłożone na raty?
Pozdrawiam
@neithan_2008 Po dodaniu kosztów przesyłki powinieneś mieć możliwość rozłożenia spłaty w ramach Allegro Pay na części. Możesz to sprawdzić, dodając towar do koszyka i wybierając opcję dostawy.
Ok, dziękuję za info.
Dzień dobry Natalia. Czy możliwa jest aktywacja przy użyciu karty pobytu?
Karta pobytu to za mało ,musi być obywatelstwo.