anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

weyfikacja Payu

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

od półtorej tyg trwa weryfikacją payu ,ile to może leszcze potrwać ,allegro powinno przestać współpracować z takimi baranami ,ale nie oni tak robią z setkami użytkowników i dzięki temu obracają ich środkami

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @FREDOOM, dziękuje za zgłoszenie. Zgłosiłem Twoją sprawę do odpowiedniego działu.
Wrócę, jak tylko otrzymam odpowiedź 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@FREDOOM Czy przesłałeś zdjęcie dokumentu tożsamości w celu weryfikacji PayU?

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

oczywiście dokumentu osobistego

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@FREDOOM już to weryfikuję. Wrócę do Ciebie z informacją 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@FREDOOM otrzymałam informację, że 25.03 PayU przesłało do Ciebie prośbę o uzupełnienie i odesłanie dokumentu PEP, jednak nie otrzymali odpowiedzi na wiadomość. Sprawdź proszę swoją skrzynkę> 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

widzę wysłali dokument ,ale jakie stanowisko polityczne ,czy oni maja *piip*

oznacz moderatorów

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

ta weryfikacja PEP to chyba jest nadużycie ,może jeszcze grupę krwi mam podać ,allegro pozwala na takie traktowanie użytkowników mając ich w dupie

oznacz moderatorów

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

niniejszym pragniemy poinformować, iż w procesie weryfikacji Państwa konta w serwisie Allegro ustaliliśmy, że dane P.  są zbieżne z osobą określaną jako PEP.Co jest zbieżne ,wasza hipokryzja ,proszę mi oddać moje pieniądze

oznacz moderatorów

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

proszę mi wysłać gdzie w regulaminie payu mam obowiązek wypełniania takiej ankiety i podać mi działający nr do payu

oznacz moderatorów

Migax
#8 Zapaleniec#

Półtora tygodnia? Mnie w tamtym roku prześwietlali prawie miesiąc blokując spore pieniądze. Dokładnie to samo  w tym roku zrobili na moim drugim koncie i trwało to ponad miesiąc bo w międzyczasie wymyślili sobie że jestem PEP-em i kazali przysłać oświadczenie że nim nie jestem. PayU  czyli operator  płatności Allegro to jakaś supertajna organizacja której działania są tajne, a nastawienie  do tych którym blokują pieniądze można  skrócić do: i co nam zrobicie!

oznacz moderatorów

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

MI tak samo wymyślili że jestem PEP-em ,a allebanda na to pozwala to jest cyrk ,może jakiś pozew zbiorowy na tych oszołomów

oznacz moderatorów

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

wydaje mi się że robią to celowo by obracać gotówką użytkowników

oznacz moderatorów

Migax
#8 Zapaleniec#

Jasną rzeczą jest że PayU  korzystając z ustawy o praniu brudnych pieniędzy i terroryzmie  robi to w  wygodny dla siebie sposób wymuszając szantażem potrzebne im dane. Budują bazę danych użytkowników Allegro  działając na pograniczu prawa ale jakoś dziwnie pewien jestem że kiedyś wybuchnie im to w twarz, to tylko kwestia czasu.

oznacz moderatorów

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

Zgadza się ale  "allebanda " daje im na to przyzwolenie ,w regulaminie payu nie ma zapisu o podawaniu takich danych ,tak samo jak nr kontaktowy podczas próby kontaktu ,nr nie istnieje 

oznacz moderatorów

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

Witam wysłałem wypełniony dokument PEP i dalej nic to są cyrki

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@FREDOOM skontaktowaliśmy się w tej sprawie z operatorem i nie otrzymali od Ciebie tego oświadczenia. Czy możesz napisać, w jaki sposób je wysłałeś? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

Witam wysłałem im meilem ,czepiają się że ostatniej kartki nie wysłałem ,na której nie ma zadnych danych

oznacz moderatorów

FREDOOM
#8 Zapaleniec#

wyslalem im znowu wszystkie karty

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@FREDOOM dziękuję, skonsultujemy kwestię weryfikacji z operatorem. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów