Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@jagoda6242 max jest 4200 zł a sprawdzają to w BIK itp. i pewnie nie masz zdolności lub masz jakieś kredyty 😞
@jagoda6242 samodzielnie nie zwiększysz limitu Allegro Pay, ponieważ jest on zależy od historii Twoich zakupów.
"Sprawdzamy, jak przebiegały Twoje poprzednie zakupy na Allegro. Możemy także sprawdzić Twoje dane i informacje pochodzące z baz zewnętrznych. Kolejne wyliczenia są automatycznie i wykonujemy je na bieżąco. To oznacza, że wysokość Twoich środków w Allegro Pay może się zmienić. Jeśli historia zakupów na Allegro, jak i Twoja historia kredytowa są dobre – możemy zwiększyć Twoje środki w Allegro Pay. Jeżeli sytuacja się zmieni, możemy je zmniejszyć – do czasu poprawy Twojej sytuacji finansowej".
@jagoda6242 Normalnie jest to 4200zł ale są wybrańcy i mają ok.6900zł z tego co dobrze pamiętam, zwiększa się tylko poprzez dużo kupowania.
Można mieć 7000 ale czy wiecej? 10 etc?
@master-hiv Trzeba zasłużyć😂
Wychodzi na to, ze nie. Mam 7000 od dawna. Aktywnie korzystam ale to taka granica dość często robionych prze ze mnie zakupów gdzie brakuje 1000-1500 do potrzebnych mi kwot.
Nie ma problemu abym dopłacił różnicę po prostu gotówką ale tak też nie można....
Zgadzam się. BARDZO by przydała się opcja płatności dwoma metodami na raz np.: Blik+Allegro PAY