Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chciałem kupić przedmiot przez allegro lokalnie, facet wystawil go na allegro wiec przeszedlem do płatności i wyla opcja tylko blik bo reszta opcji byla serwisowana. pieniadze zkonta mi pobrało no bo blik ale w banku jest informacja jako wyplata z bankomatu. Czy mogę w jakis sposob odzyskac pieniadze ? wszystko wyglada na to ze zakupo robilem ze strony allegro lokalnie.
Pokaż link do oferty, spójrz czy tu widzisz zakup: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupioneMi wygląda jakby zakup z podesłanego linku i z próbą oszustwa, takiej płatności nie odzyskasz.
@LEW433 raczej
To oszustwo!
Nie odzyskasz pieniędzy, możesz to zgłosić na Policję.
Nie kupuje się z podesłanych linków.
A skąd pomysł, że Allegro blokuje metody płatności. To byłoby głupie, bo nie wszyscy mają blika, a muszą mieć możliwość kupienia.
@pesos5 @Ten link nie prowadził do Allegro Lokalnie tylko do fałszywej strony imitującej Allegro lokalnie.
Pieniędzy niestety nie odzyskasz.
Zmartwię cię ale dałeś się nabrać. Ten link to oszustwo.
Cześć, @pesos5. Na Twoim koncie nie doszło w ostatnim czasie do zakupu. Najpewniej link nie prowadził do naszego serwisu, tylko do fałszywej strony. W tej sytuacji powinieneś zgłosić sprawę na policję.