Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj zawiesiła mi się aplikacja wraz z telefonem kiedy wszystko wróciło do normy okazko się że wszystkie spłaty zostały spalone z mojego konta pobrano pieniądze wiek ktoś może jak to anulować i móc spać w terminie
@malwina932001 Może i ktoś wie, ale najpierw musiałby zrozumieć o co chodzi, i dlaczego nie możesz spać w terminie 🐭
Terminy spłat były na koniec stycznia teraz jest grudzień zaraz święta ja pracuję dorywczo a przez to że pieniądze na spłaty same się pobrały mam teraz problemy z zakupami na święta
@malwina932001 Rozumiem, że chodzi o Allegro Pay? Trzeba by zawołać na pomoc nasze Panie, może coś poradzą @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@malwina932001 W Allegro Pay nie pobieramy automatycznie pieniędzy na spłatę umów, widzę, że dzisiaj została zlecona spłata za pomocą karty płatniczej. Bardzo mi przykro, ale jeśli wpłata została już zaksięgowana na umowach to nie będzie możliwości jej wyksięgowania z umów i zlecenia zwrotu.
Dziękuję bardzo ale ja nawet jak doszło do spłat ponieważ w tamtym momencie zarówno telefon jak i aplikacje były zwieszone pozatym zwykle przy większych kwotach jest prośba o potwierdzenie a tym razem do niczego takiego nie doszło nie będę się o wkłucać i sądzić tylko chciałabym wiedzieć na przyszłość jak tego uniknąć oraz prosić zarówno allegro jak i banki o może lepsza zabezpieczenia
@malwina932001 Nie podpinać karty płatniczej.https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/karty-platnicze?action=list
mnie bardziej martwi "spłaty zostały spalone"