anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Z mojego konta zostały pobrane opłaty za wszystkie zakupy mimo że nie wyraziłam zgody jak to cołnacz

malwina932001
#7 Wielbiciel#

Dzisiaj zawiesiła mi się aplikacja wraz z telefonem kiedy wszystko wróciło do normy okazko się że wszystkie spłaty zostały spalone z mojego konta pobrano pieniądze wiek ktoś może jak to anulować i móc spać w terminie 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@malwina932001 Może i ktoś wie, ale najpierw musiałby zrozumieć o co chodzi, i dlaczego nie możesz spać w terminie 🐭

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

malwina932001
#7 Wielbiciel#

Terminy spłat były na koniec stycznia teraz jest grudzień zaraz święta ja pracuję dorywczo a przez to że pieniądze na spłaty same się pobrały mam teraz problemy z zakupami na święta 

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@malwina932001 Rozumiem, że chodzi o Allegro Pay? Trzeba by zawołać na pomoc nasze Panie, może coś poradzą  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@malwina932001 W Allegro Pay nie pobieramy automatycznie pieniędzy na spłatę umów, widzę, że dzisiaj została zlecona spłata za pomocą karty płatniczej. Bardzo mi przykro, ale jeśli wpłata została już zaksięgowana na umowach to nie będzie możliwości jej wyksięgowania z umów i zlecenia zwrotu. 

Sandra
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

malwina932001
#7 Wielbiciel#

Dziękuję bardzo ale ja nawet jak doszło do spłat ponieważ w tamtym momencie zarówno telefon jak i aplikacje były zwieszone pozatym zwykle przy większych kwotach jest prośba o potwierdzenie a tym razem do niczego takiego nie doszło nie będę się o wkłucać i sądzić tylko chciałabym wiedzieć na przyszłość jak tego uniknąć oraz prosić zarówno allegro jak i banki o może lepsza zabezpieczenia 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

mnie bardziej martwi "spłaty zostały spalone"

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

zanieczyszczono środowisko

@bosek_2804  napisał(a):