Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam od października tamtego roku nie mam zwieszkone allegro pay może ktoś miał problem taki spłacam na czas wszystko pilnuje tego ale od października kwota jaką była tak jest .
Niektórym nawet zmniejszyli, ale jak chcesz to pytaj:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc
Rozumiem bo używam regularnie wszystko spłacam chciałam chociaż do 2 tys by zwiększyli. Byłam zdziwiona bo co miesiąc dawali a październiku cisza
Zapytaj, nie zaszkodzi.
Dziękuję zapytam
No co Wy. Ludzie mają mniejsze dochody, bo małych nikt na Allegro nie widzi. Kupujący wynieśli się gdzie indziej za gotówkę. Czyli statystyczny człowiek musi i tak kupić tylko gdzie indziej za gotówkę, jednocześnie spłacać i to często ze zmniejszonymi dochodami. Kogoś dziwi, że pay woli teraz nie ryzykować podwyżek limitów?
Allegro się tak załatwiło, że własną prowizję usiłują ściągać wysyłając co miesięczne rachunki z maili windykacyjnych jak wzrosła ilość zaległości... Pay też ma do tyłu...
Zapomnieli, że mali sprzedający to również kupujący, do tego mają rodziny, znajomych itp... Wieść idzie w świat...