Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Hej, mam takie pytanie. Dokonałam zapłaty poprzez Allegro Pay, kilka dni później dokonałam spłaty całkowitej towaru,jednak niestety muszę go zwrócić. Posiadam kilka innych zobowiązań na Allegro Pay, których płatność przypada mi dopiero za miesiąc. Zależy mi, aby zwrot środków za zwrot został wypłacony na konto a nie został rozliczony na poczet tych innych zobowiązań, na których spłatę mam jeszcze czas. Czy jest taka możliwość?
@ibizzka Tak, po zwrocie środków przez sprzedającego na Twoim koncie powstanie nadpłata i będzie do wypłacenia na konto 🙂
Nawet pomimo tego, że mam inne zobowiązania na kwotę 800 zł a zwrot będzie 400 zł?
Jak powstanie nadpłata to możesz ja wypłacić!
Rozumiem, ale czy właśnie w przypadku, gdy mam zobowiązania przewyższające kwotę zwrotu to czy nadpłata w takim przypadku powstanie ? Czy z automatu te 400 zł zwrotu pójdzie na pcozet spłaty przyszłych zobowiązań?
@ibizzka A czy jest to ta sama umowa z Allegro Pay, czy dwie inne? Jeśli dwie inne, to powstanie nadpłata. Jeśli to ta sama otwarta umowa, to najbliższa rata jest opłacona w całości a pozostała kwota trafia na nadpłatę na otwartej umowie i będzie zaksięgowana 10 dnia najbliższego miesiąca. Kwota ta pomniejsza kapitał do spłaty.
Są to różne umowy na inne produkty, ten b spłacony jednorazowo w całości. Czyli rozumiem, że będzie nadpłata. Bardzo dziękuję za pomoc 🙂