anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy

MAMY ROZWIĄZANIE!
Schmeichel
#7 Wielbiciel

Witam Serdecznie. Dostałem zwrot pieniędzy (uznanie) na allegro pay za zobowiązanie, które już wcześniej spłaciłem. Kwota widnieje w historii karty jako uznanie i pieniądze jakby "wiszą". Czy dostanę te pieniądze na konto bankowe czy automatycznie rozliczy mi kolejne zobowiązanie? Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Schmeichel 

Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w naszym FAQ - zostawiam link do punktu o zwrocie.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Schmeichel
#7 Wielbiciel

Niestety nadal nic nie wiem. Wchodziłem na wiele tematów ale są one sprzeczne i jasno nie określone,a więc napiszę Jeszcze raz precyzyjniej. Na allegro pay mam parę aktywnych płatności,które regularnie spłacam. Zakupiłem dwa produkty z MediaMarkt (płatność kartą allegro pay poza serwisem allegro) i przed terminem zobowiązania spłacilem dwa produkty jednakże jeden produkt został zwrócony do MM i dostałem zwrot na allegro pay jedynie w historii karty widnieje "uznanie+kwota" . Podejrzewam, że jest to nadpłata, która zostanie zwrócona na konto bankowe do 3 dni roboczych wg. tego co znalazłem ale zaznaczam, że jest wiele sprzecznych odpowiedzi na forach i stąd moje zapytanie bo obecnie jestem w plecy daną kwotę zwrotu mimo, iż spłacilem zakup. 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Schmeichel na koncie powstanie nadpłata, którą możesz wypłacić. Wejdź do swojego panelu Allegro Pay. Kliknij w zakładkę Opcje, a następnie w Zarządzanie nadpłatami. W kolejnym kroku wpisz swój numer rachunku. Pieniądze otrzymasz w ciągu maksymalnie trzech dni roboczych. 🙂 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów