Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
jak mozna połączyć ze sobą takie kupony w jednym zakupie? podobno jakoś się da ale u mnie nie działa ani w www/ apce na androidzie ani na os
@malgolaMBK Wystarczy, że zaznaczysz kilka na raz poprzez kliknięcie ich. 🙂
no właśnie nie działa. da sie wybrać tylko jeden KUPON OD ALLLEGRO + KUPON PODARUNOWY. moent tez sie nie da dodac
@malgolaMBK Dodaj proszę zrzut całego ekranu wraz z paskiem adresowym, data i godziną. Skonsultuję to z naszym Działem technicznym.
Są różne widać!
a ma to wpływ ze są różne jak spełniają warunki regulaminu?
zrzut 28/12/2023 godzina 15:33
nie da się żadnego kuponu ze sobą połączyć
@malgolaMBK Dwie sprawy:
1. Nie możesz zaznaczyć kuponu na 25 zł, ponieważ wartość zamówienia nie osiągnęła minimalnej kwoty 200 zł - na oba kuponu jest kwota minimalna i musi być osiągnięta pomimo użycia jednego z kuponów.
2. Nie można łączyć kuponów z monet oraz kuponów Allegro (ten na 5 zł).
nie jest to prawda bo przy droższych zakupach tak samo nie działa
tu kwota wyjściowa jest 259zł z pierwszym za 50 zł wychodzi 209 ( w tym nie ma limitu) i drugi za 25 zł nie działa dalej
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jakieś pomysły?
@malgolaMBK Najmocniej Cię przeprasza za tak długi czas oczekiwania na odpowiedź. Właśnie otrzymałam wyjaśnienie od zespołu wyspecjalizowanego w obszarze finalizacji zakupów.
Tak, jak wspomniałam już wyżej, kupony reklamowe (czyli np. te z programu Smart) oraz kupony z monet funkcjonują inaczej niż karty podarunkowe - nie podlegają one sumowaniu, dlatego nie mogłeś skorzystać z obu kuponów jednocześnie. Tutaj znajdziesz regulamin programu monetowego (patrz punkt § 5.4).