Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem kilka przedmiotów u tego samego dostawy i chciałem zapłacić za nie jednym przelewem i otrzymać towar jedną dostawą. Kiedyś system automatycznie informował, że mogę łączyć płatność ponieważ mam 2 lub 3 kupione przedmioty u tego samego dostawcy. Teraz nic takiego się nie dzieje (łączenie płatności i dostawy) i musiałbym płacić za np. 3 przedmioty trzy raz + 3 razy płacić koszty płatność za każdy przedmiot osobno, pomimo, iż sprzedający oferuję wysyłkę kilku przedmiotów w jednej paczce w cenie pojedynczej przesyłki. Prośba o wyjaśnienie sprawy.
@wiades Dodawałeś do koszyka i nie dało się zapłacić razem, może ma rożne metody dostawy?Podaj nr ofert.
Wylicytowałem "bez koszyka" a opcje dostawy są takie same ( 3 x inPost)
@wiades Wejdź w zakładkę Kupione, zaznacz po lewej stronie właściwe przedmioty i na samym dole kliknij Płacę. Jeśli mimo to system naliczy Ci zwielokrotnione koszty wysyłki, skontaktuj się ze sprzedawcą, poproś go o numer konta bankowego, ustal z nim cenę jednej przesyłki i zapłać za wszystkie przedmioty oraz jeden koszt wysyłki bezpośrednio na jego rachunek bankowy.
JEST OK. Dzięki !
czy tak samo jest w allegro lokalnie, bo własnie nie mogę tej opcji znaleźć
@m_wielebny na lokalnie tak nie ma, skontaktuj się ze sprzedającym i ustalcie wysyłkę.
@m_wielebny Nie, na Lokalnie tego nie zrobisz. Skontaktuj się ze sprzedawcą, niech poda Ci numer konta i zapłać mu bezpośrednio za wszystkie przedmioty i jedną wysyłkę.
Mam podobny problem z płaceniem po tym jak Allegro ma nowy wygląd. W nowym po lewej stronie jest symbol portfela, nie można go zaznaczyć. W starej wersji był kwadracik który po zaznaczeniu powodował możliwość zapłacenia za kilka rzeczy na raz. Teraz jest możliwość powrotu do starej wersji, tak też zrobiłam, ale potem jak nowa zostanie na stałe to co będzie należało zrobić?
myszkaoo
@myszkaoo Dostaliśmy wiele sygnałów w tej sprawie, dlatego pracujemy nad zmianą w tym temacie. Łączenie płatności nie będzie miało takiej formy, jaką ma obecnie w nowym wyglądzie.
Dzięki za info, bardzo się cieszę, że będzie to zmienione.
To chyba jeden z najczęściej się pojawiających wątków na AG - "nikt" nawet nie patrzy czy było wyjaśnione ;]
Ja tam sobie sam poradziłem, ale jak już pisałem la_Nice : po takiej zmianie obowiązkowy tutorial do przejścia i po drugie (skoro już ma być korekta) : przywrócić check boxy i dodać przycisk "pokaż i zaznacz nieopłacone" przy danym sprzedawcy na liście zakupów.
Dziękuję za uwagę ;]
@cookie000 Zanotowane i przekazane do kogo trzeba. Dziękuję 🙂
@_HolaOla_ To przekaż jeszcze to https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/jak-zap%C5%82aci%C4%87-za-kilka-przedmiot%... i to https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/jak-zap%C5%82aci%C4%87-za-kilka-przedmiot%... 😏
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@myszkaoo Nadal są te kwadraciki w nowym wyglądzie, ale Allegro je ukryło pod przyciskiem ZAZNACZ. Musisz kliknąć ZAZNACZ na samej górze, wtedy się pojawią.
Dzięki już to mam. 😀