Dlaczego zostalem zablokowany
Możecie coś z tym zrobić bo notorycznie to się powtarza i nie mam możliwości wykonywania swojej pracy?
Taka blokada często jest tymczasowo nakładana na twoją sieć/adres IP automatycznie jak Allegro ma nienaturalny ruch z twojej sieci internetowej. Sprawdź później, czy strona zacznie Ci prawidłowo działać, jak również zastosuj się również do wskazówek z komunikatu, tj. sprawdzenie działania JavaScript w swojej przeglądarce. Może to być również kwestia wtyczek wbudowanych w Twoją przeglądarkę, jeżeli z jakichś korzystasz - zalecałbym sprawdzenie działania strony Allegro z innej przeglądarki, bądź też z trybu prywatnego (incognito) aktualnej przeglądarki
Jeżeli jesteś sprzedawcą i korzystałeś z API Allegro, sugerowałbym przesłanie zrzutu ekranu komunikatu błędu wraz z widocznym ID przez formularz na https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@miloszkrosno jeżeli problem nadal występuje, podeślij tu proszę zrzut ekranu z całym komunikatem.
Od wczoraj , mam problem z niedziałający Allegro, Internet z Netii , nic nie zmieniałem w systemie.
@Jaros74 Dziękuję za zrzut. Konsultuję tę sprawę.
Dziękuję Natalio. Już działa, wczoraj też później działało, problem jest przed południem raczej, wczoraj i dzisiaj.
I ja też zostałem zablokowany
@boguslaw skorzystaj proszę z formularza podlinkowanego w słowa "wyślij nam wiadomość".
Korzystałem już wiele razy
@boguslaw czy wszystko już działa prawidłowo?
Niestety nie - z Opery moge sie zalogować, z Firefox jestem blokowany, jakby ktoś nie dopuszczał przegladarki do użytku
Cześć, @boguslaw. Poprosiłam o weryfikację - dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.