anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

05.07.br złożyłam reklamację dot.zam.nr.9879o0f1-ca. Która została bez odpowiedzi

Client:101551464
#1 Nowicjusz#

W lipcu wysłano mi różę wyjętą z ziemi, w wyniku czego dotarła do mnie uschnięta. Do chwili obecnej nie zostały mi zwrócone pieniądze. Jak mam dochodzić swoich praw. Różą Leonardo da Vinci 10772056366 zamówienie z dnia 16.06 br.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

xyz96
#21 Demiurg#

@Client:101551464 Otwórz Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa w niej zgłoś reklamację i po 24 godzinach poproś tam o pomoc pracownika Allegro, który dobrze zna zasady reklamacji i który udzieli Ci wsparcia. Sprzedawca będzie musiał udzielić wyjaśnień i rozpatrzyć Twoją reklamację.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Wygląda na to że dziś mija 14 dzień od złożenia reklamacji i według zasad do dziś maksymalnie powinien sprzedawca zwrócić środki ,sprawdź sobie na śledzeniu zwrotu czy sprzedawca odebrał zwrot .Możesz otworzyć dyskusję ze sprzedawcą będzie musiał w ciągu 24 h odpowiedzieć.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:101551464 Rozpocznij dyskusję. Sprzedający będzie musiał przesłać wyjaśnienia w ciągu 24 godzin. Jeśli tego nie zrobi, postaramy się pomóc.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów