Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wygenerować kod zwrotu jeśli w trakcie procesu zwrotu wyszło się z procesu. Nie zdążyłam wybrać sposobu zwrotu. W moich zakupach nie wyświetla się szczegóły zwrotu, a jak po wejściu w zwrot może wybrać tylko produkty których nie chce zwrócić
@Client:131678793 Podaj, proszę, numer zamówienia, które chcesz zwrócić.
Mam dokładnie ten sam problem. To samo mi się przed chwilą stało a wygenerowałam dwa różne zwroty do dwóch różnych zamówień i sprzedających. Proszę o pomoc co robić
Mam ten sam problem. Strona się zawiesiła podczas generowania sposobu zwrotu. Proszę o pomoc
Mam dokładnie ten sam problem
@Client:97532521, @8neo8, @Sketh3r podajcie proszę numer zamówienia, oraz który produkt chcieliście zwrócić.
u mnie to samo - zamówienie 0dd5ba20-cb9d-11f0-aaf5-b992d92185af. Nie można wybrać sposobu wysyłki zwrotu a tym samy nie ma kodu zwrotu
Mam ten sam problem strona się zawiesiła podczas generowania sposobu zwrotu, proszę o pomoc - zamówienie 82241640-cba9-11f0-b581-e5dea02d5624
Podobny problem. W trakcie procedury zwrotu zawieszenie się strony, która po dłuższym czasie bezczynności została zamknięta przez przeglądarkę. ZWRÓĆ ZAKUP jest nieaktywne, a status samego zakupu, że zwrócono wszystkie produkty.
a89fe7f0-cc2a-11f0-9f00-f1ac1264abfe
@Czoczesz, @blaciej, @AYA-PL, @CzarnaMamba87, @Client:104998440, @_KWK_ dzięki wam za podane przykłady. Weryfikuję problem i wrócę do was z informacją.
witam u mnie również ten sam problem , brak kodu zwrotu. Zwracam wszystkie produkty z poniższych zamówień
zamówienia nr
912d4c50-c600-11f0-afe5-d3f7aeac6b0a
912d4c51-c600-11f0-afe5-d3f7aeac6b0a
912d4c52-c600-11f0-afe5-d3f7aeac6b0a
Dziękuję za wszystkie podane przykłady. Nie przesyłajcie ich już więcej.
Mamy potwierdzenie błędu od zespołu technicznego. Trwają prace nad usunięciem nieprawidłowosci. Prosimy o cierpliwość.
Przepraszamy za utrudnienia.
@nat_not może jakiś komunikat dla zwracających do otwierają dyskusje jakby był to wina sprzedawcy.
Mam ten sam problem, tylko czy ja teraz otrzymał kod?
Mam ten sam problem, jak wygenerować powtórnie kod?
cbdb83c3-cca0-11f0-aebc-15fc4cdb1e3d proszę numer zamówienia, nie mogę wygenerować kodu zwrotu
Również mam taki problem.. Jak wygenerować kod zwrotu jeśli w trakcie zwrotu wyszło się z tego. Również nie zdążyłem wybrać sposobu na zwrot, a z powrotem na to nie potrafię wejść. Pozdrawiam
@Client:43797616 podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy problem ze zwrotem.
Podczas przeklikiwania zwrotu towaru niestety zawiesił sie formularz i nie można było wybrać formy przesyłki ani otrzymać etykiety. Proszę o pomoc w uzyskaniu etykiety do wysyłki.
@FranKaLi to taki potykacz dla kupujących 😉 , zerknij