Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z wybraniem metody płatności, a mianowicie do wyboru mam opcję płatność kartą visa, jest dostępna a nie mogę jej wybrać. Już wcześniej płaciłam ta metodą u tego samego sprzedawcy.
Wielu kupujących pisze o problemach z płatnościami.
@kasiulka88kos Cześć. Wynika to z awarii po stronie operatora PayU. Trwają pracę nad usunięciem usterki. Proszę o chwilę cierpliwości.
Hello, it seems there's a problem with using cards today, I can't add any new card.
If I click "Karta płatnicza" then nothing happens. If I try adding a card using the mobile app then I see the following error:
When is this going to be fixed? I need to pay an "Allegro Pay" installment today and card is my only option.
Thanks!
@mserougi The PayU operator has a malfunction and work is underway to fix the fault. Please be patient for a moment.
@kasiulka88kos mają awarię
Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym od godziny 12:32 mierzymy się z problemem systemu PayU, który chwilowo uniemożliwia płatności za pośrednictwem metod płatności dostarczanych przez PayU Europe.
Jak tylko prawidłowe działanie zostanie przywrócene, informacje zostanie wysłana.
Przepraszamy za niedogodności.
Zespół PayU
------------------------------
Hello,
Today, from 12:32, we are facing a problem with the PayU system, which temporarily prevents payments via payment methods provided by PayU Europe.
As soon as proper operation is restored, information will be sent.
PayU Team
Możesz zrobić zakupy teraz i opłacić je później z poziomu listy Twoich zakupów. Przepraszamy za utrudnienia.
Czy jest jakiś problem z platnościami?
aktualnie operator PayU ma problem z systemem