Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostaję info zwrotne:
Coś poszło nie tak podczas zakupu. To nie Twoja wina. Wróć do strony przedmiotu i spróbuj jeszcze raz.
To samo mam. Natomiast na apce jest info o braku połączenia z internetem, co jest oczywiście nieprawdą.
Mam to samo a allegro. Allegro ma awarię i nie kwapi się do poinformowania o problemach.
@barabash_brs @kenoko @Michal_Rat @geekowypl
Nasz zespół techniczny wie już o problemach. Trwają prace nad wyeliminowaniem ich przyczyny.
Przepraszamy za utrudnienie.
Świetnie, szkoda że sprawa nie jest rozwiązana jak podajecie w odpowiedzi. Sama świadomość problemu nie jest jego rozwiązaniem. Nabijacie sobie tylko statystyki szybkości w rozwiązanych sprawach.
@Michal_Rat Moja odpowiedź została oznaczona, żeby nowe osoby mogły do niej dotrzeć od razu po otwarciu tego wątku. Jeśli zobaczą, że wiemy o problemie, nie będą powielały zgłoszeń. Tylko dlatego stosujemy to rozwiązanie przy wątkach dotyczących problemów technicznych. Społeczność ma być przede wszystkim miejscem, w którym szybko znajdujecie informacje.
Ja potrzebowałem towar na jutro ....
Sprzedawcy też powinni wiedzieć bo nie mogą sprzedać a wy się utrzymujecie z ich prowizji.
Coraz więcej dziwnych zmian wprowadzacie i się sypie to jak majtki w kroku.
Mam taki sam komunikat. Nie działa zakup z PC i telefonu
Witam, czy Wy też macie problem z kupnem na allegro? U mnie tylko komunikat:
Coś poszło nie tak podczas zakupu. To nie Twoja wina. Wróć do strony przedmiotu i spróbuj jeszcze raz.
Kiedy problem zostanie naprawiony? Muszę pilnie zamówić paczkę żeby na jutro przyszła.