anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

2 reklamacja

Aga-2928
#7 Wielbiciel#

Witam złożyłam w ciągu roku 2 drugi raz reklamacje za produkt. Za 1 razem sprzedawca naprawił sprzęt i odesłał. Sprzęt się spalił i złożyłam 2 reklamacje z zadaniem odstąpienia od umowy. Produkt odesłałam.  Sprzedawca po 2 dniach od otrzymania odesłał do mnie produkt. Dzisiaj ma dojść.  Na pytanie czy reklamacja jest nieuznana czy o co chodzi dostaje w dyskusji formułki "dziękujemy za kontakt....."

Allegro się włączyło do dyskusji i rowniez poprosilo w przypadku 2 reklamacji jeżeli będzie  zwrot środków. 

Czy to normalne, że sprzedawca odsyła produkt w tej sytuacji?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Nie, jak odstępujesz od umowy zakupu to nie odsyła , nie naprawia itd, Nie odbieraj jej.

oznacz moderatorów

Aga-2928
#7 Wielbiciel#

Niestety już ja odebrałam. Odesłał mi ten sam produkt( blender), który co prawda włącza się, ale trzeszczy jak za pierwszym /1reklamacja/razem gdy odsyłałam . Co ja mam teraz zrobić? Blender jest uszkodzony.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Masz otwartą dyskusją to to napisz ze nadal nie działa, a jak dyskusja trwa 14dni to odznacz ją ko nierozwiązana, ale napisz że składasz 3rekalmcje i już nie chcesz towaru i nie nie musisz odsyłać tylko udostępnić towar jak sobie tak zażyczy sprzedający a on niech sobie go odbierze.

oznacz moderatorów