Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dyskusji nie mogę rozpocząć, bo nie upłynął czas na nadanie przesyłki, a przecież już upłynęło 39 dni ....co robić?
Czy aby tego telefonu gdzieś w Chinach nie kupiłeś?
niestety, ale tak
@Wiktor_49 A jaki był czas wysłania przesyłki?
4 sierpnia
Skoro nie upłynął jeszcze czas na nadanie to pozostaje czekać.
@Wiktor_49 a zapoznałeś się z ofertą
Kraj wysyłki : Chiny
DZiękuję! Cierpliwie czekam dalej.
Niestety, ale dyskusji nie mogę rozpocząć, bo nadal otrzymuję wiadomość, że nie upłynął czas na nadanie przesyłki, mimo, że miała być wysłana do 4 sierpnia. Na stronie zakupu czas na wysyłkę był 9 dni. Czy jest możliwość zareklamowania w Allegro poza dyskusją?
O czym Ty piszesz, jak nie możesz otworzyć dyskusji, tylko pewnie chcesz odznaczyć ze nie otrzymałaś towaru i dlatego blokuje dyskusję,: 1 godzina od zakupu – po tym czasie kupujący może rozpocząć Dyskusję.
Niestety, ale nie rozpocznę dyskusji bez podania powodu, czyli, że nie otrzymałem przesyłki - automatyczna odpowiedź - czekać cierpliwie, - tylko jak długo jeszcze?
To wskaż inny powód!😑
@Wiktor_49 a zapoznałeś się z tą informacją ? cyt,,
A więc czekam dalej
@Wiktor_49 Czas otrzymania był w zakładce dostawa ustalony na 12-13 września > kupiłeś od chińskiej firmy krzak, sorry kang > która ma 3 negatywy i 1 pozytyw > zresztą firma już zniknęła > a te 3 negi dotyczą niedostarczenia towaru sic!!!
Czy naprawdę myślałeś że kupisz smartfon od myfrienda za 150 zł > na Allegro jego cena waha się od 300 do 600 zł.
Zanim kupiłeś trzeba było przeczytać "o sprzedającym" zamiast zobaczyć cenę > o jaka super, biorę w ciemno > wtedy nie było by niespodzianek > teraz czekaj do 13/09 > dopiero otwieraj dyskusję > po 14 dniach oznacz jako "nierozwiązana" > wtedy składaj wniosek do AP
Dobrze, że to tylko 153 zł, a nie 1500.
Na następny raz włącz myślenie przed "kup teraz" > to nie boli😭
Blask tak okazyjnej ceny tak wali w oczy że opisu nie da się przeczytać . To taka pomroczność jasna która czasowo wyłącza komórki mózgowe .
Prawda!
Poniekąd masz rację!