Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego zostalem zablokowany
dlaczego mam zablokowane konto lub ograniczone, nie moge nic zrobić
@barbasiapat, dziękujemy za zgłoszenie. Mamy świadomość problemu i pracujemy nad jego rozwiązaniem. Przepraszamy za niedogodności i prosimy o cierpliwość.
Dlaczego mam zablokowane konto
@agip1997, jest to chwilowy problem, nad którego rozwiązaniem już pracujemy. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Zostałeś zablokowany.
@VIZU-ALL To taka nowa świecka tradycja Allegro, Allegro w ten mało wysublimowany sposób usiłuje zniechęcić do zakupów.
Widocznie plan sprzedazy 1 wszego kwartału już zrobili.
Ja miałem to dwukrotnie, zawsze podczas próby kupowania, ale wystarczy kliknąć "formularz" i blokada się kończy.
@VIZU-ALL Dziękuje za zgłoszenie i przepraszamy za obecne trudności w korzystaniu z platformy. Pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem jej pełnej sprawności. Dziękujemy za wyrozumiałość.
Zostałeś zablokowany.
@MagMaxxx Nie widzę na twoim koncie nałożonych ograniczeń, spróbuj proszę ponownie się zalogować. Daj znać, jeśli komunikat wciąż będzie się wyświetlał.
Zostałeś zablokowany.
Jeśli coś nie działa prawidłowo Teraz niestety znowu sie ponowil ten blad, prosze o zdjecie blokady
@MagMaxxx jeżeli dotyczy to konta, z którego piszesz, spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki. Na Twoim koncie nie ma takiego ograniczenia.
Jeśli zmiana przeglądarki nie pomoże, prześlij proszę zrzut ekranu (całego ekranu z adresem strony oraz paskiem z godziną i datą) z komunikatem, który jest widoczny.
@MagMaxxx Skierowałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu, który zamie się weryfikacją. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
Zostałeś zablokowany.
Jeśli coś nie działa prawidłowo wyślij nam wiadomość.
ID: 1fef8dab-0e43-4024-708a-66dfd2848fcb