Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po rozpoczęciu dyskusji ze sprzedającym otrzymałam od niego odpowiedź i chciałam odpisać na tą odpowiedź ale się nie udało. Za każdym razem przy próbie postawienia jakiegokolwiek znaku w polu tekstowym w tym polu pojawia się tekst "[object InputEvent]" i blokuje wpisanie czegokolwiek i wysyłkę też.
Próbowałam na 2 różnych przeglądarkach i jest ten sam problem.
Mam dokładnie ten sam problem. Próbuję zamknąć temat w ramach dyskusji ze sprzedawcą i niestety nie jestem w stanie wpisać wiadomości. Dobrze byłoby gdyby ktoś z Allegro znalazł rozwiązanie tego problemu.
Potwierdzam problem, nie da się odpowiedzieć w dyskusji z poziomu przeglądarki oraz aplikacji mobilnej.
AKTUALIZACJA 04.12.2023 g. 14:23
Problem nie powinien już występować, dajcie proszę znać, czy u Was już działa?
@Crowbar79 @x-drum @TMC @el-prezeso @kondzio0710 @kandi70 @kondzio0710 @johan369 potwierdzam, że to błąd po naszej stronie. Już pracujemy nad rozwiązaniem. Dam znać, gdy otrzymam informację, że został naprawiony, poproszę o chwilę cierpliwości.
Ale ten temat nie jest rozwiązany, to że odpowiedzieliście, że wiecie o błędzie i próbujecie go naprawić, to nie znaczy, że moje zgłoszenie zostało rozwiązane, bo nie zostało. Problem nadal występuje, a ja jestem w trakcie reklamacji rozbitych misek, które pilnie pottrzebuję i nie mogę się porozumieć ze sprzedawcą w jednym kanale 🙈 Proszę o szybkie rozwiązanie problemu.
@Crowbar79 oznaczyłam tę wiadomość jako rozwiązanie, aby każdy, kto zgłosi się z podobnym problem mógł szybko znaleźć informację, że jesteśmy świadomi problemu i pracujemy nad jego rozwiązaniem. W tej samej wiadomości dodam aktualizację.
Pierwsze zgłoszenie było Twoje, ale zwróć proszę uwagę, że nie tylko Ty masz ten problem.
rollback, rollback, rollback.
Dzień dobry, nie mogę odpisać do sprzedawcy w ramach. w polu 'wiadomosci' przy próbie wpisania jakiegoś znaku pojawia się [object InputEvent] i nie widac co chcę napisać. pozdrawiam Marek.
Witam,
podczas odpowiedzi na wiadomość od sprzedającego w otwartej dyskusji, w polu tekstowym wyświetla się błąd o treści "[object InputEvent]". Przy próbie wpisania czegokolwiek w polu tekstowym wyświetlany jest wyłącznie ten komunikat (nie wyświetla wpisywanego tekstu)
Sytuacja powtarza się zarówno na innych przeglądarkach (czyszczona historia wraz z cache i plikami cookies) oraz w aplikacji Allegro. Co dziwne - pierwszą wiadomość podczas otwarcia dyskusji udało się napisać normalnie.
Z góry dziękuję za pomoc i wskazówki.
Mam dziś taka samą sytuację ,nie mogę odpowiedzieć sprzedającemu ,komunikat "[object InputEvent]". Na komputerach i telefonach taka sama sytuacja.
Nie mogę napisać posta w dyskusji. Pole wprowadzania jest zablokowane [object InputEvent]
@Client:47017434 spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki.
Próbowałem, na telefonie to samo
mam ten sam problem próbowałam na 2 przeglądarkach , telefonie wciąż wyskakuje [object InputEvent] i nie da się nic napisać.
Kiedy próbuję wpisać wiadomość w dyskusji do sprzedającego pojawia się komunikat "object InputEvent" i nie można dokonać żadnego wpisu. Próbowałem na kilku przeglądarkach na komputerze i na telefonie. Cały czas to samo. Wie ktoś jak rozwiązać taki problem?
niemoge odpisac do sprzedajacego pokazuje mi sie dziwny napis i niemoge nic napisac
Tzn. jaki napis?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Mam problem z napisaniem odpowiedzi w Dyskusji. Mianowicie jak zaczyna pisać wyskakuje [object InputEvent] i nic się nie nie da zrobić. Ani tego usunąć ani coś napisać. Dzieje się to w aplikacji mobilnej jak i na przeglądarce w wersji PC
Też tak mam, czy ktoś zna rozwiązanie?
Dostałam info, że problem nie powinien już występować, dajcie proszę znać, czy możecie już bez problemu dodać wiadomość w dyskusji?