anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[4.12.2023] Problem z napisaniem drugiej wiadomości w dyskusji ze sprzedawcą "object InputEvent"

MAMY ROZWIĄZANIE!
Crowbar79
#7 Wielbiciel#

Po rozpoczęciu dyskusji ze sprzedającym otrzymałam od niego odpowiedź i chciałam odpisać na tą odpowiedź ale się nie udało. Za każdym razem przy próbie postawienia jakiegokolwiek znaku w polu tekstowym w tym polu pojawia się tekst "[object InputEvent]" i blokuje wpisanie czegokolwiek i wysyłkę też.

Próbowałam na 2 różnych przeglądarkach i jest ten sam problem.

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20
TMC
#1 Nowicjusz#

Mam dokładnie ten sam problem. Próbuję zamknąć temat w ramach dyskusji ze sprzedawcą i niestety nie jestem w stanie wpisać wiadomości. Dobrze byłoby gdyby ktoś z Allegro znalazł rozwiązanie tego problemu.

oznacz moderatorów
x-drum
#7 Wielbiciel#

Potwierdzam problem, nie da się odpowiedzieć w dyskusji z poziomu przeglądarki oraz aplikacji mobilnej.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

AKTUALIZACJA 04.12.2023 g. 14:23 
Problem nie powinien już występować, dajcie proszę znać, czy u Was już działa?

@Crowbar79 @x-drum @TMC @el-prezeso @kondzio0710 @kandi70 @kondzio0710 @johan369  potwierdzam, że to błąd po naszej stronie. Już pracujemy nad rozwiązaniem. Dam znać, gdy otrzymam informację, że został naprawiony, poproszę o chwilę cierpliwości. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Crowbar79
#7 Wielbiciel#

Ale ten temat nie jest rozwiązany, to że odpowiedzieliście, że wiecie o błędzie i próbujecie go naprawić, to nie znaczy, że moje zgłoszenie zostało rozwiązane, bo nie zostało. Problem nadal występuje, a ja jestem w trakcie reklamacji rozbitych misek, które pilnie pottrzebuję i nie mogę się porozumieć ze sprzedawcą w jednym kanale 🙈 Proszę o szybkie rozwiązanie problemu.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Crowbar79 oznaczyłam tę wiadomość jako rozwiązanie, aby każdy, kto zgłosi się z podobnym problem mógł szybko znaleźć informację, że jesteśmy świadomi problemu i pracujemy nad jego rozwiązaniem. W tej samej wiadomości dodam aktualizację. 
Pierwsze zgłoszenie było Twoje, ale zwróć proszę uwagę, że nie tylko Ty masz ten problem. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
mkrawi
#7 Wielbiciel#

rollback, rollback, rollback.

oznacz moderatorów
el-prezeso
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, nie mogę odpisać do sprzedawcy w ramach. w polu 'wiadomosci' przy próbie wpisania jakiegoś znaku pojawia się [object InputEvent] i nie widac co chcę napisać. pozdrawiam Marek.

oznacz moderatorów
kondzio0710
#7 Wielbiciel#

Witam,

podczas odpowiedzi na wiadomość od sprzedającego w otwartej dyskusji, w polu tekstowym wyświetla się błąd o treści "[object InputEvent]". Przy próbie wpisania czegokolwiek w polu tekstowym wyświetlany jest wyłącznie ten komunikat (nie wyświetla wpisywanego tekstu) 

Sytuacja powtarza się zarówno na innych przeglądarkach (czyszczona historia wraz z cache i plikami cookies) oraz w aplikacji Allegro. Co dziwne - pierwszą wiadomość podczas otwarcia dyskusji udało się napisać normalnie.

Z góry dziękuję za pomoc i wskazówki. 

oznacz moderatorów
johan369
#7 Wielbiciel#

Mam dziś taka samą sytuację ,nie mogę odpowiedzieć sprzedającemu ,komunikat "[object InputEvent]". Na komputerach i telefonach taka sama sytuacja.

oznacz moderatorów
Client:47017434
#1 Nowicjusz#

Nie mogę napisać posta w dyskusji. Pole wprowadzania jest zablokowane [object InputEvent]Screenshot 2023-12-04 at 12.42.39.png

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:47017434 spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:47017434
#1 Nowicjusz#

Próbowałem, na telefonie to samo2023-12-04 13.16.34.jpg

oznacz moderatorów
kandi70
#7 Wielbiciel#

mam ten sam problem próbowałam na 2 przeglądarkach , telefonie wciąż wyskakuje [object InputEvent] i nie da się nic napisać.

oznacz moderatorów
Piuro78
#1 Nowicjusz#

Kiedy próbuję wpisać wiadomość w dyskusji do sprzedającego pojawia się komunikat "object InputEvent" i nie można dokonać żadnego wpisu. Próbowałem na kilku przeglądarkach na komputerze i na telefonie. Cały czas to samo. Wie ktoś jak rozwiązać taki problem?

oznacz moderatorów
kkjkk
#1 Nowicjusz#

niemoge odpisac do sprzedajacego pokazuje mi sie dziwny napis i niemoge nic napisac

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Tzn. jaki napis?

oznacz moderatorów
wojtek1n3
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Mam problem z napisaniem odpowiedzi w Dyskusji. Mianowicie jak zaczyna pisać wyskakuje [object InputEvent] i nic się nie nie da zrobić. Ani tego usunąć ani coś napisać. Dzieje się to w aplikacji mobilnej jak i na przeglądarce w wersji PC

oznacz moderatorów
pixel_comp
#1 Nowicjusz#

Też tak mam, czy ktoś zna rozwiązanie?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dostałam info, że problem nie powinien już występować, dajcie proszę znać, czy możecie już bez problemu dodać wiadomość w dyskusji?  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów