anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

alegro nie zwruciła mi pieniędzy za produkty co zostały oddane. jest to od 2 miesięcy sprawe zgłasz

skmieciak
#1 Nowicjusz#

Od 2 MOŻE 3 MIESIĘCY ALLEGRO NIE PRZELEWA MI ZA ZWRUCONE PRZESYŁKI CAŁEJ KFOTY TYLKO JAKĄŚ CZĘŚĆ A OD OSOBY CO KUPIŁEM MAM POTWIERDZENIA ŻE ONA PRZELAŁA NIE JEST TO PIERWSZA SPRAWA I DLATEGO SPRAWE ZGŁASZAM NA POLICIĘ JAK NIE ZOSTANIE W CIĄGU 3 DNI WYJAŚNIONE.  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

DLATEGO SPRAWE ZGŁASZAM NA POLICIĘ Na nich to nie działa, ale napisze Ci ze to mało prawdopodobne żeby Allegro coś potrącało ze zwrotu od sprzedającego, pierwszy raz takie coś czytam, ale zapytam skąd twoja wiedza ile sprzedający zwrócił? jak oni Ci tak mówią to Ja był ostrożny z wiarą.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@LEW433przecież krzyczał :" MAM POTWIERDZENIA ŻE ONA PRZELAŁA", nie słyszałeś 🤔

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T Widziałem to wiele razy jak pisali że mają , tylko później się to nie sprawdziło, nie czytałeś?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

Może zakup na kredyt? Może było kilka zamówień z jedną płatności? Dobrze sprawdzałeś operacje na koncie od dnia płatności?

Podaj numery zamówień to może moderatorki to sprawdzą  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@skmieciak podaj numery zamówień, których dotyczy sprawa. 

Basia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów