Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ogólnie sprawa wygląda tak że alegro podmieniło mi adres dostawy. I nie był to mój błąd, bo nawet w pierwszym mailu który dostałem z potwierdzeniem zamówienia adres był poprawny. Pytanie co teraz mogę zrobić. Paczki nie mam jak odebrać, bo idzie do starego mieszkania(na drugim końcu polski).
Dziwna sprawa, samo się przekierowało? no nie odbierzesz to logiczne.
@ssynaszko a nie było tak że kupiłeś, potem anulowałeś płatność i ponownie płaciłeś ? tule że w mailu po zakupie nie ma adresy dostawy, dopiero idzie w mailu o zapłacie 🙂
Nie, mam maila że zakup został opłacony, i jest w nim też adres dostawy. I jest dokładnie ten na który paczka miała przyjść. A dosłownie godzinę temu dostałem maila od DHL że paczka przyjdzie jutro, ale adres dostawy był inny
@ssynaszko raczej to nie błąd allegro, sprzedawca mógł zaciągnąć Twój adres główny bo dostajemy dwa adresy, jedne właściciela konta a drugi do wysyłki 😞 podaj numer zamówienia dziewczyny sprawdzą @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
tutaj jest numer zamówienia (fe21c450-d5a5-11ee-8113-3734cfc61e74), mam nadzieję że coś się uda zrobić
@ssynaszko W naszym systemie widzę przy tym zamówieniu dwa numery listów przewozowych. Paczka 28260843367 została dzisiaj doręczona. Dla przesyłki nr 20654111066 droga śledzenia nie jest w tej chwili dostępna. Której przesyłki dotyczyło powiadomienie z Twoim błędnym adresem?
@ssynaszko a czy adres dostawy to jakiś paczkomat? czy zmienili ci adres dostawy kuriera? i czy nowy adres dostawy jest jednym z twoich adresów czy jakiś nieznany?
Nowy adres dostawy(ten nie poprawny) to adres poprzedniego mieszkania, nie jest całkowicie losowy.
Numer paczki to 28260843367, no i poszła na stary adres, inny niż ten podany w dostawie
Allegro ostatnio coraz bardziej kombinuje z algorytmami dostawi.
Od momentu jak zaczeli podstawiac ludziom swoimi agorytmami jakies jedyne sluszne wg nich formy dostawy coraz wiecej klientow zwraca sie z zapytaniem dlaczego paczki ida do nich tydzien albo i dluzej. Okazuje sie, ze klienci sa pewni, ze wybrali Inpost (bo zawsze tak wybierali) a tu nagle wskakuje im przesylka polecona - dlatego byc moze maja jakis blad rowniez z podstawianiem adresow dostaw z historii zamowien
Dodam, ze wczesniej przez ponad 3 lata nie mialem ani jednego takiego przypadku