Witam
Nie jestem sprzedającym ale dużo kupuję na allegro materiałów do firmy, od niedawna nie mogę przejrzeć historii zakupów bo wyskakuje mi komunikat żeby przejść na zwykłe allegro i tam wszystko zobaczę. Nie bardzo rozumiem jaki ma to cel. Nie chcecie żebym korzystał z allegro biznes? czy to sytuacja przejściowa czy już na stałe konto allegro biznes będzie upośledzone?
Skoro nie chcą tego poprawić mimo krytycznej oceny tego przez użytkowników wygląda na to że było to celowe zagranie.
Może nie chcą, a może co gorsza nie potrafią. Problem występuje już ze dwa tygodnie i jak tylko gdzieś jakąś dziurę załatają, to zaraz wychodzą nowe, jak w ulicach na wiosnę.
Cześć @papciu, dziękuje za Twoje uwagi, jest to sytuacja przejściowa. Cały czas pracujemy nad rozwojem Allegro Business.
Hejka. Kto mi wytłumaczy różnicę, w przełączniku 1. konto biznes: "zakupy prywatnie" i "na firmę" - kontra - 2. konto osobiste "zakupy prywatne" i "na firmę" Dodam podnosząc poziom absurdu, że oferta widoczna na koncie prywatnym może być kupiona "prywatnie" i na "firmę" - natomiast po skopiowaniu linku oferty i przelogowaniu się na konto biznes - to oferta już jest niedostępna!? do zakupu na firmę - ale po przesunięciu suwaka prywatnie - już tak!? Ludzie to jest jawna dyskryminacja ofert kupowanych prywatnie na firmę i firmowo na prywatne bo ich nie widać na danym koncie i odwrotnie - po co to wszystko? Co robić jak żyć... Tyle pytań a tak mało odpowiedzi...
@ATUagency na koncie firmowym zobaczysz tylko te oferty, w których sprzedający zadeklarował, że wystawia fakturę VAT. To jest podstawowa różnica.