Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
d @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ dlaczego nie wszyscy użytkownicy mogą aktywować
@Agent555 bo to na razie testują 😄
Ostatnio gdzieś czytałem artykuł o allegro cash że allegro wybralo sobie użytkowników i udostępniło im aktywację allegro cash, itrzymalem, lecz nie mogę aktywować .
Taki komunikat się pojawia
Usługa Allegro Cash dostępna jest jedynie w aplikacji Allegro, a opcja cashback tylko dla klientów, którzy wykupili Allegro Smart! na rok.
Spełniam te warunki
To ciekawe, nie czytałem żeby było dla wybranych, odpowiecie?: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Agent555 w komunikacie podany jest powód blokady aktywacji:
"Aktywacja Allegro Cash została rozpoczęta na innym urządzeniu - dokończ na nim aktywację wniosku. Jeśli nie jest to możliwe skontaktuj się z nami".
@LEW433 aby aktywować Allegro Cash należy spełniać warunki opisane tutaj.
@la_nika cały czas korzystałem i korzystam z tego samego urządzenia, telefon
@Agent555 widzę, że zamawiałeś wczoraj rozmowy w tej sprawie, mam nadzieję, że problem udało się rozwiązać, jeśli nie, napisz proszę do nas za pomocą tego formularza.
@la_nika tak był kontakt telefoniczny , aktywowałem allegro cash ,
Teraz jest inny problem nie mogę zrobić przelewu weryfikacyjnego na 1 zł bo na liście nie ma mojego banku.
Jeden problem został rozwiązany pojawił się drugi
Też mam zamówiony kontakt telefoniczny na 17,00w tej sprawie
Tradycyjny?
Skąd na wziąć dane do przelewu tradycyjnego
Ok tam nie pisze w regulaminie nic o takim przelewie tylko ze to umowa elektroniczna, wygląda jakby nie było możliwości aktywowania z tradycyjnym, Ale to usługa Allegro Pay!