Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę wprowadzić na gadane opcje żeby użytkownik mógł usunąć swój wpis samodzielnie.
Jest opcja zgłoś nieodpowiednia zawartość , gdy użytkownik kliknie i to poprosi o to nie jest to usuwane przez was, lub czasami to usunięcie.
@Agent555 nie planujemy wprowadzenia takiej opcji. Jeśli chcesz, aby jakiś wątek został usunięty, zgłoś to proszę jako nieodpowiednią zawartość. Weryfikujemy każde takie zgłoszenie.
@la_nika Nieprawda wpisy nie są usuwane przez was.
Wczoraj zamieściłem wiadomość i kliknolem zgłoś nieodpowiednia zawartość i wysłałem prośbę o usunięcie mojego wpisu.
Nie był usunięty przez 6 godzin, poprosiłem pracownika allegro o interwencję w tej sprawie, dopiero po interwencji pracownika mój wpis został usunięty.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ dlaczego nie usuwacie wpisow
@Agent555 Wpis został usunięty, zatem nie możesz powiedzieć, że nie spełniliśmy Twojej prośby.
@ko_alka napiszę tak
Gdyby nie interwencja pracownika allegro wpis nie został by usunięty
Raczej gdy użytkownik wysyła prośbę o usunięcie wpisu to powinien być usunięty po kilku minutach.
Kiedyś też było taka sytuacja i też musiałem prosić o interwencję pracownika allegro
@Agent555 Na Gadane pracuje kilka osób, nasze możliwości czasowe są ograniczone. W pierwszej kolejności zajmujemy się najpilniejszymi sprawami, później rozpatrujemy inne zgłoszenia.
Jeśli nie chcesz, żeby Twoje wpisy były widoczne publicznie, to niestety, ale musisz kontaktować się mejlowo na chacie lub telefonicznie. Zgodnie z regulaminem Gadane:
3.5 Umieszczane przez Użytkownika Posty są informacjami jawnymi, które przez ich umieszczenie stają się publiczne [...].
Rejestrując się w serwisie, zaakceptowałeś ten regulamin.