Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Chce zakupić konsole XBOX i rozłożyć kwotę 1300zl na 3 raty 0% (mam SMART), przy składaniu wniosku dostaje 4200zł. Jeśli zapłacę kwotę za XBOX to reszta przyznanych mi środków może zostać na koncie bez żadnych konsekwencji? Nie potrzebuje więcej niż 1300
@kelesky Cześć. 🙂 Nie jestem pewna, czy dobrze Cię zrozumiałam, ale przy płatności z Allegro Pay nie ma możliwości częściowego opłacenia zakupu przelewem. Całość kwoty za konsolę zostanie rozłożona na raty.
Racja, źle sprecyzowałem pytanie. Chodzi o to, czy środki które pozostaną po opłaceniu Xboxa mogą zostać na koncie bez żadnych opłat i jak długo będą one na koncie? Potrzebuje tylko 1300zł "kredytu", nie 4200
@kelesky Tak, limit (czyli pozostałe środki) Allegro Pay będą dostępne na koncie bez żadnych opłat. 🙂 Nie musisz wykorzystywać całości na zakupy. Po prostu wykorzystaj tyle, ile potrzebujesz 🙂
@kelesky taak allegro przyznało Ci 4200 ale jak kupisz za 1300 to tyle masz do spłacenia a reszta nie wykorzystana leży bez żadnych opłat na kolejne zakupy 🙂
a ile to sobie może tak leżeć ? bo tylko 1300 potrzebuje ;D
@kelesky ile chcesz, to Twój limit po kupnie spadnie Ci do 2900 potem po spłacie będziesz miał możliwość kupienia coś do 4200 i tak w kółko, puki nie wypowiesz umowy pay 🙂