anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro.pl nie odpowiada a mam poważny problem

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:48550576
#3 Debiutant

Witam. Zgłosiłem sprawę do allegro. Wiem, że dziś piątek, ale nigdzie nie mogę uzyskać pomocy. Piszę z konta szwagra. Ktoś ukradł dane do mojego konta allegro.pl. Nie jestem w stanie zmienić maila na swojego z powrotem, nie miałem podanego numeru tetlefonu. Może ktoś jest mi wstanie pomóc co zrobić by szybko zablokować dostęp do konta?  a mail ustawiony jest przez hakera, nie ma możliwości zresetowania hasła na mojego maila.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:48550576 Podaj mi login swojego konta.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
#3 Debiutant

konto było [edycja] a login octavio4 teraz zostało to założone na tego maila: [edycja]

oznacz moderatorów
#3 Debiutant

Jak mogę odzyskać konto? mam nadzieję, że nikt na niego nie zrobi zakupów, bo korzystałem tam z karty.  Dlatego potrzebuję pilnie odzyskać konto. Niedługo też spłata, jak nie odzyskam dostępu to też nie spłacę Allegro Pay.

oznacz moderatorów
#3 Debiutant

Nie wiem kto się przyczynił, ale bardzo dziękuję za pomoc. Odzyskałem konto! Ktoś nawet zaczął zakupy robić, dzięki Bogu!

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:48550576 Przesłałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu i ekspartka przywróciła dane na Twoim koncie. Wysłała do Ciebie również wiadomość mejlową w tej sprawie.

Natalia
oznacz moderatorów
#3 Debiutant

Tak i bardzo bardzo Pani dziękuję! uratowała mnie Pani. Życzę udanego weekendu majowego.

oznacz moderatorów
#3 Debiutant

Jeszcze jakbym mógł tylko prosić o odblokowanie konta do zakupów.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:48550576 Już powinno działać 🙂

Natalia
oznacz moderatorów