Witam. Zgłosiłem sprawę do allegro. Wiem, że dziś piątek, ale nigdzie nie mogę uzyskać pomocy. Piszę z konta szwagra. Ktoś ukradł dane do mojego konta allegro.pl. Nie jestem w stanie zmienić maila na swojego z powrotem, nie miałem podanego numeru tetlefonu. Może ktoś jest mi wstanie pomóc co zrobić by szybko zablokować dostęp do konta? a mail ustawiony jest przez hakera, nie ma możliwości zresetowania hasła na mojego maila.
@Client:48550576 Podaj mi login swojego konta.
konto było [edycja] a login octavio4 teraz zostało to założone na tego maila: [edycja]
Jak mogę odzyskać konto? mam nadzieję, że nikt na niego nie zrobi zakupów, bo korzystałem tam z karty. Dlatego potrzebuję pilnie odzyskać konto. Niedługo też spłata, jak nie odzyskam dostępu to też nie spłacę Allegro Pay.
Nie wiem kto się przyczynił, ale bardzo dziękuję za pomoc. Odzyskałem konto! Ktoś nawet zaczął zakupy robić, dzięki Bogu!
@Client:48550576 Przesłałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu i ekspartka przywróciła dane na Twoim koncie. Wysłała do Ciebie również wiadomość mejlową w tej sprawie.
Tak i bardzo bardzo Pani dziękuję! uratowała mnie Pani. Życzę udanego weekendu majowego.
Jeszcze jakbym mógł tylko prosić o odblokowanie konta do zakupów.
@Client:48550576 Już powinno działać 🙂