anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro pomija oferty w wyszukiwaniu

carneolus
#7 Wielbiciel

Prosta sprawa, wyszukuję produkt z nazwą własną "Artivit", w wynikach nie ma najtańszej oferty:

https://allegro.pl/oferta/artivit-30-ml-x-15-fiolek-kolagen-w-plynie-na-stawy-chrzastki-kolana-16121...

Dlaczego tak się dzieje?

Wynik wyszukiwaniaWynik wyszukiwania

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@carneolus nie wiesz ?...to proste , allegro jak każdy inny przedsiębiorca żyje z marży/prowizji  , tak jak biedrach , lidrach i innych wchodząc do sklepu widzisz w pierwszej kolejności produkty na których sklep najwięcej zarabia  , towar nisko marżowy zwykle jest na niższych półkach i na końcu sklepu .

oznacz moderatorów

carneolus
#7 Wielbiciel

To akurat nie jest dla mnie zaskoczeniem ale ciekaw jestem oficjalnej 😉 odpowiedzi. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@carneolus oficjalną odpowiedzią o ile się doczekasz będzie ,,widok produktowy,, .

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria promocje wysokomarżowe to masz na pierwszej stronie allegro,

tutaj mówimy o wyszukiwarce

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@RED nie kombinuj bo dobrze wiesz o co chodzi  ,trzeci dzień mam okropnego lenia , nie mam ochoty na przepychanki .☹️

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@carneolus Wyniki wyszukiwania to lista produktów, a nie ofert. Na liście produktów znajdujesz jedynie top oferty, które reprezentują dany produkt. Żeby przejść do listy ofert, musisz kliknąć w przycisk "Zobacz x ofert" i tam wybrać sortowanie po najniższej cenie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów