Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego mam jako kupijac zglaszac sprawę na policji skoro istnieje Allegro protect to powinno chronić Kupujących i rozwiązywać problemy a nie przyznawać rację w reklamacji i odrzucać wniosek w Allegro Protect.
Jest tu teoria, że jak w dyskusji padają takie słowa jak" złodziej, oszustwo itp. to automatycznie wysyłają na policję i potem masz zamiatane. Nie wiem czy to prawda czy nie. Zasady prowadzenia dyskusji są tak tajne, że nawet sami konsultanci Allegro ich nie poznali 😂 więc ciężko o pewniki..
Od razu odrzucili wniosek? Jeszcze nie dawno najpierw wołali zgłoszenia na Policję, a jak je dostawali to potwierdzenia wszczęcia postepowania. Chyba z 10 takich postów widziałam...
@Marlena_1990 każdy wniosek jest weryfikowany i traktowany indywidualnie. W niektórych przypadkach do, aby został rozpatrzony konieczne jest wykonanie kroków, o których informuje zespół rozpatrujący wnioski. Jeżeli zostałaś poinformowana o konieczności zgłoszenia sprawy na policji, to bez tego wniosek nie będzie dalej procesowany.