Allegro protect
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Jakiś czas temu pisałem tutaj o pomoc odnośnie zakupu wadliwego walizki. Była dyskusja trwała 14 dni że sprzedającym nie można było się dogadać więc złożyłem wniosek , dziś w odpowiedzi dostałem że mój wniosek zawieszają i żebym poszedł na policję zgłosił sprawę, ja w odpowiedzi do allegro pisze ze nie.bede się bawił z policja a oni mi odpisali że nie mają podstaw do wypłacenia no ręce opadają. Tak allegro traktuje kupujących, zamiast kupujących to popierają sprzedawców kretaczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Brakuje trochę szczegółów - reklamowałeś walizkę? odbiegała jakoś od opisu? dostałeś nie to co kupiłeś?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To byla juz druga walizka , ktora mi sprzedawca wyslal pierwsza byla peknieta , a w drugiej było to samo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Mają do tego prawo, to ich hajs, ich zasady.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Zasady zasadam8 tak by ściągnęli od sprzedajacego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Protect nie gwarantuje że zawsze wypłacą Tobie pieniądze. Skoro wymieniona walizka którą otrzymałeś również jest uszkodzona to Ją zareklamuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Mati170293 Są sytuacje kiedy musisz, masz obowiązek powiadomić policję o zdarzeniu. Na przykład jeżeli zarzuciłeś sprzedającemu świadome oszustwo, czy ktętactwo jak tutaj piszesz i wiesz co piszesz...
Albo jeżeli wartość zakupu przekracza 700 zł a sprzedawca świadomie nie wywiązuje się z dostawy.
Możemy tylko wyrazić ubolewanie że tak się sprawy potoczyły ale nie znając szczegółów nikt ci tu niczego nie doradzi.