Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam 31sierpnia tego roku kupiłem klawiature do laptopa której nie mogę znaleźć w zakładce Moje Allegro Zakupy. Chciałbym zwrócić ten produkt, ale nie dam rady bo po rozmowie ze sprzedającym okazało się że muszę kliknąć w zakładce moje zakupy że zwracam produkt... I co teraz mam zrobić??
Jest szansa że zakupu dokonałeś z innego konta albo przez przypadek "ukryłeś" ten zakup. Dziewczyny możecie to zweryfikować? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Jak się ukrywa zakup?
@Client:109243368 Na koncie, z którego piszesz, nie ma takiego zakupu. Najprawdopodobniej kupiłeś z innego konta, jak zasugerował @NipponShorty.
@Client:109243368 Poszukać zakupu na odpowiednim koncie, masz ich więcej?
Konto mam tylko jedno i połączone z jedną kartą bankową.
To podeślij jeszcze link oferty z której dokonałeś zakupu
@Client:109243368 ok bo sprawdzałem czy nie dokonałeś zakupu z "lewego" linku. W takim razie musiałeś z innego konta dokonać zakupu - nie ma innej możliwości. Moderatorki sprawdziły już Twoje konto.
@Client:109243368 Widziałem tu na forum naprawdę wielu użytkowników którzy nie mogli odnaleźć zakupu i twierdzili że mają tylko jedno konto - rekordzista miał ich aż osiem a zarzekał się że ma tylko jedno.
Bogaty. Ja Cię kręcę. Postaram się wymienić:
- telefon
- telefon słuzbowy
- komputer służbowy (raczej laptop)
- komputer domowy
- tablet domowy
- lodówka z dostępem do wi-fi
- smart TV
- smart TV w sypialni
Bedzie
@Client:109243368 nie ma konieczności zgłaszać chęci zwrotu poprzez allegro. Napisz wiadomość, że deklarujesz zwrot ewentualnie ściągnij wzór pisma z internetu i wyślij w załączniku i dołącz do zwracanego przedmiotu. poproś o adres do zwrotu i odeślij.
@Client:109243368 Czy Bartłomiej to Ty? Konto, z którego tutaj piszesz, zarejestrowane jest na Alicję, a klawiaturę kupił Bartłomiej z konta benonus. Nazwisko jest to samo, więc pewnie jesteście rodziną.