Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jakiś czas temu pisałem tutaj o pomoc odnośnie zakupu wadliwego walizki. Była dyskusja trwała 14 dni że sprzedającym nie można było się dogadać więc złożyłem wniosek , dziś w odpowiedzi dostałem że mój wniosek zawieszają i żebym poszedł na policję zgłosił sprawę, ja w odpowiedzi do allegro pisze ze nie.bede się bawił z policja a oni mi odpisali że nie mają podstaw do wypłacenia no ręce opadają. Tak allegro traktuje kupujących, zamiast kupujących to popierają sprzedawców kretaczy.
Brakuje trochę szczegółów - reklamowałeś walizkę? odbiegała jakoś od opisu? dostałeś nie to co kupiłeś?
To byla juz druga walizka , ktora mi sprzedawca wyslal pierwsza byla peknieta , a w drugiej było to samo
Mają do tego prawo, to ich hajs, ich zasady.
Zasady zasadam8 tak by ściągnęli od sprzedajacego
Protect nie gwarantuje że zawsze wypłacą Tobie pieniądze. Skoro wymieniona walizka którą otrzymałeś również jest uszkodzona to Ją zareklamuj
@Mati170293 Są sytuacje kiedy musisz, masz obowiązek powiadomić policję o zdarzeniu. Na przykład jeżeli zarzuciłeś sprzedającemu świadome oszustwo, czy ktętactwo jak tutaj piszesz i wiesz co piszesz...
Albo jeżeli wartość zakupu przekracza 700 zł a sprzedawca świadomie nie wywiązuje się z dostawy.
Możemy tylko wyrazić ubolewanie że tak się sprawy potoczyły ale nie znając szczegółów nikt ci tu niczego nie doradzi.