anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro protect

Mati170293
#7 Wielbiciel#

Jakiś czas temu pisałem tutaj o pomoc odnośnie zakupu wadliwego  walizki. Była dyskusja trwała 14 dni że sprzedającym nie można było się dogadać więc złożyłem wniosek , dziś w odpowiedzi dostałem że mój wniosek zawieszają i żebym poszedł na policję zgłosił sprawę, ja w odpowiedzi do allegro pisze ze nie.bede się bawił z policja a oni mi odpisali że nie mają podstaw do wypłacenia no ręce opadają.  Tak allegro traktuje kupujących,  zamiast kupujących to popierają sprzedawców kretaczy. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

Brakuje trochę szczegółów - reklamowałeś walizkę? odbiegała jakoś od opisu? dostałeś nie to co kupiłeś?

oznacz moderatorów

Mati170293
#7 Wielbiciel#

To byla juz druga walizka , ktora mi sprzedawca wyslal pierwsza byla peknieta , a w drugiej było to samo

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Mają do tego prawo, to ich hajs, ich zasady.

oznacz moderatorów

Mati170293
#7 Wielbiciel#

Zasady zasadam8 tak by ściągnęli od sprzedajacego

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

Protect nie gwarantuje że zawsze wypłacą Tobie pieniądze. Skoro wymieniona walizka którą otrzymałeś również jest uszkodzona to Ją zareklamuj

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Mati170293   Są sytuacje kiedy musisz, masz obowiązek powiadomić policję o zdarzeniu.  Na przykład jeżeli zarzuciłeś  sprzedającemu świadome oszustwo, czy ktętactwo jak tutaj piszesz  i wiesz co piszesz...

Albo  jeżeli wartość zakupu przekracza 700 zł  a sprzedawca świadomie  nie wywiązuje się z dostawy.

Możemy tylko wyrazić ubolewanie że tak się sprawy potoczyły ale nie znając szczegółów nikt ci tu niczego nie doradzi.

oznacz moderatorów