anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro wprowadza w błąd w kwestii darmowego zwrotu

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:114220391
#1 Nowicjusz

Witam, 

Kupiłem produkt (monitor) gdzie liczyłem się z tym, że nie będzie pasować, dlatego jedyne oferty na które patrzyłem były takie gdzie wprost w ofercie było napisane w szczegółach zwrotu, że jest możliwy zwrot kurierem za darmo.

Niestety okazuje się, że ta informacja to zwykłe kłamstwo ze strony Allegro - zostałem poinformowany, że jedyne opcje zwrotu które mi przysługują to zwrot Pocztą Polską oraz Allegro DPD (czyli paczka o małych wymiarach). Jako, że zamówiony produkt przekracza takie wymiary to w rzeczywistości nie ma możliwości zwrotu kurierem za darmo. 

W szczegółach oferty natomiast jest napisane:

Kurier - za darmo

Kurier, InPost - za darmo

Pozostałe metody - na własny koszt.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:114220391 Pokaż link do oferty i napisz jaką dokładnie metodę dostawy wybrałeś.

oznacz moderatorów
#1 Nowicjusz

Oferta którą wybrałem https://allegro.pl/oferta/monitor-samsung-oled-27-odyssey-g8-ls32fg810suxen-18077674431. Wybrana metoda dostawy to Kurier z pakietem Smart! 

Rozumiem jeśli opcje zwrotu w ofercie są uzupełniane automatycznie, jednak dla kupującego mogą być mylące.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:114220391 właśnie wypowiedzieliśmy się w dyskusji z prośbą o podanie danych adresowych, umówimy dla Ciebie kuriera po odbiór monitora. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#1 Nowicjusz

Dziękuje za szybką pomoc!

oznacz moderatorów