Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Kupiłem produkt (monitor) gdzie liczyłem się z tym, że nie będzie pasować, dlatego jedyne oferty na które patrzyłem były takie gdzie wprost w ofercie było napisane w szczegółach zwrotu, że jest możliwy zwrot kurierem za darmo.
Niestety okazuje się, że ta informacja to zwykłe kłamstwo ze strony Allegro - zostałem poinformowany, że jedyne opcje zwrotu które mi przysługują to zwrot Pocztą Polską oraz Allegro DPD (czyli paczka o małych wymiarach). Jako, że zamówiony produkt przekracza takie wymiary to w rzeczywistości nie ma możliwości zwrotu kurierem za darmo.
W szczegółach oferty natomiast jest napisane:
Kurier - za darmo
Kurier, InPost - za darmo
Pozostałe metody - na własny koszt.
@Client:114220391 Pokaż link do oferty i napisz jaką dokładnie metodę dostawy wybrałeś.
Oferta którą wybrałem https://allegro.pl/oferta/monitor-samsung-oled-27-odyssey-g8-ls32fg810suxen-18077674431. Wybrana metoda dostawy to Kurier z pakietem Smart!
Rozumiem jeśli opcje zwrotu w ofercie są uzupełniane automatycznie, jednak dla kupującego mogą być mylące.
@Client:114220391 właśnie wypowiedzieliśmy się w dyskusji z prośbą o podanie danych adresowych, umówimy dla Ciebie kuriera po odbiór monitora. 😊
Dziękuje za szybką pomoc!