anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro zablokowało konto

Client:102569459
#8 Zapaleniec

Witam serdecznie chciałem opisać moją sytuację z Allegro której doświadczyłem otóż posiadam konto na Allegro dwa lata i 6 miesięcy po nieudanej transakcji jako kupujący otrzymałem część uszkodzoną i zrobiłem zwrot przez Allegro sprzedający oświadczył iż produkt był dobry więc poprosiłem Allegro Protect o pomoc sprzedający pokrył część część pieniędzy a kolejną część miałem odzyskać z Allegro Protect gdy doszło do finalizowania Allegro Zablokowało mi konto nie Odzyskałem pieniędzy konto zostało zablokowane powodem że moje konta zostały powiązane z dwoma innymi kontami a są to konta które są na Allegro od 19 i 17 lat i nakazano mi aby właściciele tylko skontaktowali się z Allegro i wtedy odblokują mi konto . Jeśli nawet byłby to moje konta to jak mam je odblokować jeżeli są konta o tak długim stażu? .Jestem przekonany ze mało kto by pamiętał hasła po takim czasie !  Ciekawe jak to jest że używając Allegro Przez dwa lata i 6 miesięcy nikt mnie nie poinformował że moje konta są z jakimiś innymi powiązane a co  najważniejsze że na tych kontach jest jakaś sankcja To jest dopiero niesamowite!!!!

Bardzo proszę o pomoc bo jest to moim zdaniem patologia jeżeli chodzi o funkcjonowanie tego systemu Allegro. Dla moderatora tego forum przekazuje numer zgłoszenia 40362799. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich którzy borykają się z podobnymi problemami.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ktoś jeszcze używał swojego konta na tym samym necie co ty albo z tego samego urządzenia blokada nie zostanie zdjęta aż nie wyjaśnisz i tyle dział bezpieczeństwa podał loginy więcej ci nie pomoże albo wyjaśnisz sam albo blokada wieczna nieodwołalna i permanentna zalożysz nowe konto też wykryją powiązanie i zablokują. Masz przerypane dosłownie a jak dział bezpieki stwierdzi że temat został wyczerpany i dostaleś wszelkie info to przestanie odpisywać na wszelkie wiadomości masz se wyjaśnić i już ich to nie obchodzi jak skąd i czy hasła wpiszesz metoda prób i błędów @Client:102569459 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Dobrze masz racje ale jak mam to zrobić jak jedyny sposób na odszukanie hasło to numery telefonu których nigdy nie mam  19 lat temu to szmat czasu 

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:102569459 Sorry, ale pozostaje Ci tylko jasnowidz😆

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:102569459 bana mogłeś też dostać za nieuregulowanie rachunku na jakimś starym koncie kiedyś nieuregulowałeś 20groszy za zamianę kuponu na monety i teraz dług urósł i można dać do windykacji plus banik ogarnij se zapłatę

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:102569459 Tutaj, na forum nikt nie ma możliwości pomocy w odblokowaniu konta > nawet moderatorki > tylko dział bezpieczeństwa > a z nimi to "na dwoje babka wróżyła"

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Tak To macie rację czytałem wiele różnych informacji o tym no jest to moim zdaniem nieudolny system ale najlepiej jest tak właśnie zrobić zablokować przed wypłatą pieniędzy. Ale  nie tylko ja jestem w tym potrzasku czytam wiele wątków którzy mają podobny problem i konta zostały nawet odblokowane po 8-9 miesiącach a nawet roku Jest to po prostu paranoja Nic dodać nic ująć

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:102569459 Jak masz login i maila to otwórz ekran logowania > wpisz login > potem kliknij "zapomniałem hasła" > dostaniesz na maila przypisanego do konta instrukcje co dalej

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:102569459 A masz loginy do tych kont i maile na jakie były zakładane?

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

loginy sa bo podane zostały przez allegro 

oznacz moderatorów