Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
po wejściu na allegro po chwili przełącza mnie na business.allegro. jak to WYŁĄCZYĆ dla mnie to porażka. dziekuje
Konto, z którego piszesz, ma status "firma", zatem system prawidłowo przełącza Cię na Allegro Business. Aby przejść w widok konsumencki, zaznacz opcję odpowiednią opcję w sekcji "wybierz, jak kupujesz".
@w_kiwi Czy nowy widok Allegro Business powoduje, że kupujący na firmę, z załączonym allegro business nie widzą naszych banerów nad listą produktów? Banery są widoczne w tym momencie tylko na widoku konsumenckim? Proszę o informację.
Jak znaleźć allegro.pl? Jestem na business i mam poszarzałe zakupy i nie mogę zrobić zwrotu. Pojawia się komunikat przełącz na allegro.pl
to samo , od razu przeżuca mnie na buisnes
A czy nie da się poprzez WYLOGUJ i po wylogowaniu się zalogować na prywatne konto?
Może uparty komputer trzeba z ciastek oczyścić bo sie uparł na najczęstsze rozwiązanie...?
Jest teraz opcja: Wybierz jak kupujesz: Prywatnie/na firmę jak wybierzesz prywatnie to przełącza na zwykłe Allegro
Przełączyłam konto firmowe na allegro biznes i teraz nie umiem wrócić . Jak to zrobić ? Proszę o pomoc
@elektronicspray Na ten moment tak. Ta opcja zostanie dodana również na Allegro Buisiness.
Cześć, jak przełączyć się na allegro.pl?
Nie mogę znaleźć żadnego przycisku. Dlaczego nie widzę informacji ani żadnego statusu o niedawnym zakupie?
Witam nie działa mi allegro cały czas w ofertach mam komunikat Ups, nic tu nie ma
jak chcę sprawdzić wysyłki to jest to samo proszę o pomoc
Od kilku dni allegro przełącza mnie automatycznie na platformę biznes. Jak mogę to wyłączyć, aby dokonać jednorazowego zakupu bez faktury?
@slawekch piszesz o aplikacji czy przeglądarce ?
O przeglądarce. Wpisuję allegro.pl i przełącza mnie na biznes.allegro.pl i tam nie mogę zrobić zakupu bez faktury.
nie mam wyszukanych przedmiotów zniknęły Jest awaria czy trzeba zgłosić i gdzie ?
@maximart Czy problem dotyczy Allegro Business?
tak . przedtem było normalnie Allegro. Jestem tylko kupującym więc te zmiany są dla mnie męczące.
@maximart Wiktoria wytłumaczyła to dokładnie w tym wątku, więc sprawdź go proszę.
@_HolaOla_ Ja z innej beczki. Nie wiem, czy ta zmiana ma w ogole sens, ale co na Allegro ma ostatnio sens. Jednak chciałem zwrócić uwagę na pewną kwestię
Nagłe, automatyczne, przełączanie ze strony białej (widok prywatny na konto, ktory otwiera się jako pierwszy po zalogowaniu na Allegro ) na stronę czarną (widok biznesowy) powoduje u mnie (może nie u wszystkich) wyraźny dyskomfort . Myślę że np dla osób chorych na epilepsję (nie ja) nie tolerujących np nagłych błysków może bardzo szkodliwe. Warto się nad tym zastanowić.