Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Anulowałem zakup bo wybrałem zły adres po czym ponownie kupiłem to samo z nowymi danymi,przelew pobrano 2 razy sprzedający wysłał towar z 2go zamówienia...lecz jak twierdzi po rozmowie tel nie moźe zwrócić kosztów anulowanego bo nie ma takiego przelewu...pytanie gdzie znikła kasa z anulowanego zamówienia...saldo 0.
A w zakładce Moje zakupy, co masz jaki status płatności? Jak zakończona to otrzymał, a jak nie to wróci do Ciebie ta kasa.
@krzychun73 Ten anulowany zakup ma jaki status w zakładce Moje zakupy? Opłacony, płatność zakończona? Jeśli tak, sprzedawca wpłatę otrzymał. Poproś o pomoc Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5... wtedy szybko odda.
A może ma status "płatność anulowana"? Wtedy pieniądze nie dotarły do sprzedawcy, tylko wrócą na konto automatycznie w ciągu 3 dni.
Status anulowana...mija 4dzień ...i nic skoro nie otrzymał przelewu to jak odda?
Jak płatność anulowana, to nie sprzedawca zwraca tylko operator płatności.
Czy ma to coś wspulnego z tym automatycznym zwrotem od 20zł bo towar kosztował mniej?
@krzychun73 Nie ma to nic wspólnego. Kwota, nawet poniżej 20 zł powinna wrócić na konto.
@krzychun73 To mają być 3 dni robocze. Jeśli ten czas minął, upomnij się o pieniądze u Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f
@krzychun73 Sprawdziłam dokładnie Twoje zamówienie i Sprzedający otrzymał dwie płatności od Ciebie, jedną za anulowane zamówienie oraz drugą, za zakup z poprawionym adresem. Dlatego zgodnie z zasadami powinien zwrócić Ci środki za anulowane zamówienie na kartę płatniczą, z której opłaciłeś te transakcje. Skontaktuj się z nim proszę ponownie. W zakładce Kupione, w szczegółach transakcji oraz w wiadomościach mailowych potwierdzających zakup znajdziesz numery poszczególnych płatności, dlatego możesz wskazać je Sprzedającemu. Jeśli nie dojdziecie do porozumienia, napisz proszę tutaj ponownie, będziemy działać.
Napisałem ponownie do sprzedającego zrobił zwrot kasy, zwykły przelew ...takie to proste a on chyba dalej tego nie ogarnia ,dzięki wszystkim.!!