Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem dwa przedmioty u jednego sprzedawcy ale z jednego z nich chciałbym zrezygnować niestety nie jest to możliwe bo ciągle wyświetlają się oba dlatego nie mogę dokonać płatności
@w_freddy to kupiłeś czy chcesz kupić? Gdzie masz te przedmioty w koszyku czy już w zakładce moje zakupy?
Przedmioty są w zakładce moje zakupy, brak jest opcji rozdzielenia tych przedmiotów a także opcji anulowania całego zakupu. Rezygnacja nie dotyczy całego zakupu tylko jednego który podejrzewam jest w gorszym stanie niż opisuje to sprzedawca. Jest tylko jedna opcja: zapłać.
Anuluj zakup i wykonaj go ponownie wybierając tylko prawidłowy produkt
Nie możliwości anulowania, jest tylko możliwość kupna lecz nie mam kontaktu ze sprzedawcą więc nie wiem czy sprzedawca zgodzi się na zwrot czy będzie zwrot możliwy.
Kliknij "zwróć zakup" i wybierz przedmiot który chcesz zwrócić.
Napisz lub zadzwoń do sprzedawcy czy sprzedawca mógłby ci nie wysyłać tego 1 przedmiotu
Sprzedawca nie odpisuje na wiadomości a telefon jest wyłączony, nie udało mi się dodzwonić.
Zwrócić przedmiot można będzie dopiero po zapłaceniu. Podejrzewam
że muszę zrezygnować z zakupu obu przedmiotów w obu aukcjach
i albo szukać innych aukcji lub wygrać ponownie.
A to zwykłe Allegro czy Allegro Lokalne?
Zwykłe allegro. Niestety allegro zablokowało możliwość anulowania lub zmiany raz dokonanego wyboru. Pomylisz się albo zmienisz zdanie i musisz płacić.