Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Kontaktowałem się z sprzedającym po 3 dniach od zakupu na temat towaru który zakupiłem bo nic się nie zmieniło dostałem informację że nie mają na stanie towaru i nie będą mieć a zamiennika nie chce. Jest możliwość anulowania zakupu po kilku dniach? W zakładce moje zakupy jest tylko zwrot towaru. Jak mam zwrócić coś co nie zostało nawet wysłane?
Klikasz zwrot i zadziała podobnie, sprzedający zostaje powiadomiony o rezygnacji z zakupu, zwróci ci środki.
Nie wyskoczy mi żadna zakładka do nadania paczki jak to zwykle bywa?
Niczym się nie przejmuj tak będzie dobrze. nawet jakby po tym wysłał nie musisz odbierać. Allegro udostępnia taką możliwość: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zasady-zwrotow-i-reklamacji/jak-poinformowac-sprzedajacego-o...
Faktycznie niby wszystko jak w normalnym zwrocie ale po wszystkim "zwrot zakończony"
Dzieki
Anulowałem zakup a sprzedawca zwrócił mi tylko koszty towaru nie zwrócił pieniążków za koszty wysyłki czy to jest zgodne z regulaminem ?
@Client:101779678 na koncie, z którego piszesz nie widzę żadnego zakupu. Daj proszę znać jakiego konta to dotyczy.