Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W aplikacji Allegro na androida brakuje w zakładce LICYTUJĘ opcji wyświetlania kwoty MOJE MAKSIMUM oraz informacji navtemat ilości licytujących, informacji na temat ilości wyświetleń aukcji a także informacji ile zostało do końca aukcji. Widać tylko tytuł aukcji, fotkę i aktualną kwotę. W/w sygestie powinny znaleźć się pod tytułem aukcji, oszczędziło by to sporo czasu gdy ma się katastrofalnie wolne super LTE w telefonie, nie trzeba byłoby wchodzić z osobna w każdą aukcję, zwłaszcza wtedy gdy licytuje się w dziesiątkach aukcji.
Przy okazji przydałaby się także opcja wyłączania miniatur, usprawniłoby to użytkowanie. U mnie musi być święto aby w LTE było więcej jak 1 do 2Mbps bez względu na operatora więc zanim załadują się zbędne fotki mija dekada 🙂
@piimaa Na telefonie dużo rzeczy nie ma.
@piimaa To licytuj przez przeglądarkę w fonie (a nie przez apkę), konfigurując ją tak, żeby nie zaciągała grafik.
Serio ludzie licytujecie w dziesiątkach aukcji? Kiedy zarabiacie na te wszystkie zakupy? To wolnego czasu już nie spędza się na świeżym powietrzu, tylko na allegro?😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@piimaa, może droższy abonament. VIP na pewno da radę.
@konto zamknięte Jak VIP to duży ekran, więcej i dokładniej widać.
@LEW433, ekran, ekranem, internet szybszy w abonamencie🙂
@konto zamknięte I zasięg...
@LEW433, nawet roaming🙂 można na wakacjach zagranicznych licytować.
@konto zamknięte Z COVIDem bezpieczne(nie).
@LEW433, przez szybki internet nie można się zarazić🙂
@konto zamknięte Miałem na myśli wakacje.
@konto zamknięte No wiesz co, Halyna, jak możesz mnie tak zdradzać postując z innym?🤣
@Knowhere, oj tam, oj tam, to tylko lew z covidem😁
@Knowhere Halka?? No to Jontka tu trza
Licytuje się w setkach aukcji bo czasami trafia się że ktoś zaśpi i można wtedy nabyć np. nową maszynkę zelmera do mięsa, maszynka z roku 93 nieuzywana, w oryginalnym kartonie z dowodem zakupu z 93r za... 35zł a potem odsprzedać kolekcjonerowi za 870 🙂 dlatego licytuje sie w takiej ilości aukcji 🙂 bo wylicytowane "jakieś kistki do komputera, nie wiem czy sprawne" okazały sie sprawnymi 2 c 8GB DDR3-1600 Hynixa i przyszły za 8zł ... a poszły za 280 🙂 dlatego trzeba licytować 🙂 bo znowu bo: "jakaś skrzynka niesprawna" była Alanem87 a skrzynkę sprawną nabyłam za 80(ale kup teraz), odbyłam za więcej 🙂
@piimaa Się tak nie chwal tym publicznie, bo np. taka @xyz96 zaraz gotowa będzie spytać, czy aby na pewno rozliczasz się z tego ze skarbówką😏
@Knowhere, a dopiero co, pisała, że jest taką starszą panią po 40 i nie ogarnia Allegro😁
@konto zamknięte Fakt, wyleciało mi to z głowy.
@xyz96 Demonizujesz. Bazuje tylko na treściach zawartych w co niektórych postach Twojego autorstwa😏