anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja Shell i zgoda na połączenie konta

Lysiczka1
#9 Pomysłodawca#

W powiadomieniach pojawiła się propozycja powiazania konta allegro z Shell.. i dalej , aplikacja powiazania uwaga! może w imieniu allegrowicza składać oferty kup teraz , miedzy innymi.. plus ma dostęp do wszystkiego.. zastanawiałam sie czy to bezpieczne.. bo moim zdaniem niekoniecznie. Pisałam do allegro w tej sprawie, ale nie dostalam jednoznacznej odpowiedzi.. Jakie macie zdanie na ten temat?allegro.JPG

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

ZibiK30
#18 Luminarz#

@Lysiczka1 To chyba w rozumieniu jej działania, jeśli nie będzie mogła wykonywać to nie miała by celu istnienia. W "imieniu allegrowicza" rozumiem , że z poziomu sklepu (aplikacji) możesz dokonywać tych czynności nie logując się na konto Allegro. 😉

Opinia na Allegro może być śmieszna ciekawa lub druzgocąca

Link do pomocy Allegro Kliknij i napisz

oznacz moderatorów

Lysiczka1
#9 Pomysłodawca#

Rozumiem, tutaj chodzi mi o to, że uważam, za nie do końca bezpieczne powiązywanie aplikacji ze sobą, szczególnie tych, które mają dostęp do płatności itd.. Dlatego chciałam znać opinie innych:))

oznacz moderatorów

ZibiK30
#18 Luminarz#

@Lysiczka1 Nosi to za sobą pewne ryzyko, ale ten dostęp jest konieczny dla sprawnego działania a usługodawca aplikacji odpowiada za jej działanie i bezpieczeństwo pod warunkiem że jesteś z nim zobowiązana prawną umową (zwykle akceptacją regulaminów podczas jej pierwszego użycia, instalacji itp.)

Opinia na Allegro może być śmieszna ciekawa lub druzgocąca

Link do pomocy Allegro Kliknij i napisz

oznacz moderatorów